«15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια – Γιάννης Λαδάκης» (upd)

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ  διοργανώνει και φέτος την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 την εκδήλωση «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια» που πρώτος οργάνωσε ο Ιωάννης Λαδάκης και επί σειρά ετών σημειώνει μεγάλη επιτυχία. 
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος κλασσικά αυτοκίνητα ηλικίας από 30 έως 105 ετών και για πρώτη φορά θα υπάρχουν και Junior Συμμετοχές με αυστηρά επιλεγμένα παιδικά pedal cars!

Όλα τα αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα, όπως κάθε χρόνο, θα στολιστούν με το «στεφάνι» του Μάη, προσφορά της Ανθοκομικής Έκθεσης. 
Στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση των οχημάτων από την Πλατεία Ελαιών τα οποία θα διανύσουν μια διαδρομή περίπου 15 χλμ. μέσα από την Κηφισιά και θα τερματίσουν στο εντευκτήριο στην Αγ. Μαρίνα Εκάλης, όπου θα τους περιμένει ένα πλούσιο μπουφέ.
Το δικαίωμα συμμετοχής για διμελές πλήρωμα είναι €50 στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα οργανωτικά έξοδα, το μαγιάτικο στεφάνι και το γεύμα (μπουφέ) στον τερματισμό. 
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρία ΛΑΔΑΚΗΣ Ι. Α.Ε. και ο Δήμος Κηφισιάς. Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η Ανθοκομική Έκθεση.  Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι 4 Τροχοί, η Autoliveris, η Automania, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Επικοινωνία 94FM, η SNP News και η Αυτοκίνηση 100,3FM.

Ξαφνική αναβολή

Η αρχικά προγραμματισμένη εκδήλωσή της Κυριακής 09/05, δυστυχώς δεν έλαβε τελικά άδεια τέλεσης από την ΓΑΔΑ.

Σαν αποτέλεσμα είναι προγραμματισμένη πλέον για την επόμενη Κυριακή 16/05. Με την πρώτη ευκαιρία θα υπάρξι ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους ισχύει εφ´ όσον το επιθυμούν. Αν επιθυμούν να ακυρώσουν, να ενημερώσουν την λέσχη 2 μέρες νωρίτερα.

Στην περίπτωση που έχει καταβληθεί το ποσόν και δεν θα υπάρξει συμμετοχή, το παράβολο επιστρέφεται.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.