Για μικρούς και μεγάλους

By  |  0 Comments

Danilo Rossi, πέντε Παγκόσμιοι τίτλοι σε αγώνες karting, Γενικός Διευθυντής επί χρόνια στην CRG και ιδρυτής της DR Racing που σχεδιάζει και κατασκευάζει καρτ που συμμετέχουν στους κορυφαίους διεθνείς αγώνες!  Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια του Danilo. Σήμερα, με περίσσεια ενέργεια από όταν ήταν οδηγός, ο Danilo είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην εξέλιξη του αγωνιστικού kart και στην εκπαίδευση των οδηγών που αγωνίζονται με DR Racing.

ΚARTING KAI F4 ITALIA

Το 2016 o Danilo Rossi παρουσιάζει το νέο του επίτευγμα: F4 Italia! To αγωνιστικό μονοθέσιο που αποτελεί το επόμενο βήμα μετά το karting κι ένα πριν την F1!  Με οδηγό τον Raúl Guzmán, η DR Formula διαπρέπει στον ανταγωνιστικότερο θεσμό του Παγκόσμιου Motorsport, F4 Italia Championship. O Μεξικανός πιλότος Raúl Guzmán κατόπιν μιας λαμπρής πορείας με την DR F4 Italia μεταπηδά στο Lamborghini Super Trofeo Europe, όπου κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις! 

DR RACING HELLAS

Στην Ελλάδα, την DR Racing  όπως και τους κορυφαίους κινητήρες για καρτ της Brp-Rotax, αντιπροσωπεύει η Rotax Hellas. Επί εικοσιπέντε χρόνια η ελληνική αντιπροσωπεία των κινητήρων Rotax, δραστηριοποιείται στο περιβάλλον του ελληνικού αγωνιστικού karting με σοβαρότητα και με ανάλογη πλήρη σειρά ανταλλακτικών καθώς και συνεχή ενημέρωση από το εργοστάσιο κατασκευής, όπου εφαρμόζει την φιλοσοφία της και στα σασί DR Racing.

DR RACING TEAM
Η DR Racing Team είναι η κορυφαία επιλογή στην Ελλάδα όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με το karting. Με παρακαταθήκη την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της και την τακτική τους ενημέρωση στις τεχνολογικές εξελίξεις από την DR Racing για τα καρτ αλλά και από την BRP-Rotax GmbH and Co KG για τους κινητήρες. Οι άνθρωποι της DR Racing Team έχουν μακρά εμπειρία στο αγωνιστικό karting.

DR ACADEMY

Γονείς που επιθυμούν να αποκτήσει το παιδί τους όσα του προσφέρει η ενασχόλησή του με το karting, η DR Academy τους προσφέρει την εγγυημένη λύση. Tα παιδιά γνωρίζουν το karting από έμπειρους δασκάλους-μηχανικούς, διαμορφώνουν προς την σωστή κατεύθυνση την οδηγική τους συμπεριφορά μέσα στην πίστα αλλά το σημαντικότερο, την εφαρμόζουν και στη μελλοντική καθημερινότητα τους!

DR EDUCATION
Παράλληλα με τον μικρό ”πιλότο” και ο πατέρας αφού θα τον συνοδεύει πάντα στην πίστα, μιας και στη φράση  ”ποτέ δεν είναι αργά” ,η DR Academy μπορεί να εφαρμόζει ανάλογο πρόγραμμα έτσι ώστε κι αυτός να καθίσει στο ”μπάκετ” ενός καρτ και να ανταγωνιστεί τον γιο του..! Η απόλαυση του karting μέσα στην πίστα ”οικογενειακώς” αποτελεί την κορύφωση της προσέγγισης διαφορετικών γενεών στο ίδιο άθλημα!   

Oι άνθρωποι της DR Academy έχουν ετοιμάσει προγράμματα που αρχίζουν από τα παιδιά 4 ετών και περνώντας από τις κατηγορίες Rotax  Baby  και Rotax  Micro MAX φθάνει στην Rotax Mini MAX στα 13 του χρόνια. Aπό τις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες, Rotax Junior MAX και Rotax Senior MAX από την ηλικία των 14 ετών
έως την  ηλικία του πατέρα ή ακόμα και του παππού. Φυσικά όποιοι γονείς νιώθουν πως το ”έχουν” και θέλουν να αναδείξουν την οδηγική τους αξία υπάρχουν και τα διτάχυτα DD2!

Τα επίπεδα αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις αγωνιστικά ή απλά ως χόμπι.
Τα προγράμματα είναι πολλά, και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα
με την εξέλιξη του κάθε οδηγού.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  
1ΒB.  BABY 4-6 ετών
2ΜC. ΜΙCRO 8-11 ετών
3MN. MINI 10-13 ετών
4JR. JUNIOR 12-15 ετών
5DD. DD2 15 ετών και άνω
5HB. Ανεξαρτήτου ηλικίας άνω των 15 ετών

Οι κατηγορίες 1BΒ, 2MC, 3MN, 4JR και 5DD προσαρμόζονται ανάλογα με το σωματότυπο, το επίπεδο γνώσης αλλά και ανταπόκρισης του παιδιού-οδηγού. Παρακολουθείται συστηματικά από τα ειδικά στελέχη της DR Academy ανάλογα με τις ώρες δοκιμών του. Στόχος είναι να εγκλιματιστεί και να αποδώσει το μέγιστο πλησιάζοντας την επόμενη ηλικιακή κατηγορία. Στο σημείο αυτό επιλέγετε από τον γονέα η συμμετοχή του έτοιμου πλέον οδηγού στην ανάλογη κατηγορία του Rotax MAX Challenge ή η συνέχιση της εκπαίδευσή του.

Στην κατηγορία 5HB (Ηobby) έχει συγκεντρωθεί όλο το ενδιαφέρον των ειδικών της DR Academy μιας και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αφού συμμετέχουν οδηγοί ανεξαρτήτου ηλικίας (άνω των 15 ετών) που έχουν ως στόχο την απόλαυση της οδήγησης στην πίστα.    

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ  
1. Ο κάθε οδηγός εντάσσεται στην προτεινόμενη ηλικιακά κατηγορία.
2. Σε κάθε επίπεδο του προγράμματος μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ανεξάρτητα αν έχει οδηγήσει ή όχι kart.
3. Η εκπαίδευση-οδήγηση γίνεται αποκλειστικά σε ειδική πίστα που διεξάγονται αγώνες kart.
4. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποιο πρόγραμμα δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει kart.

5. Τα προγράμματα, εκπαίδευσης και οδήγησης διεξάγονται σε πίστα των Αθηνών.
6. Ο συμμετέχων μπορεί να επιλέξει την ”ταχύτητα” εξέλιξης του σύμφωνα  με το πόσες  ημέρες την εβδομάδα θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα.  
6. Τα προγράμματα διαρκούν όσο διαρκεί η σύννομη-ηλικιακά κατηγορία.
7. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εγγραφής, το πρόγραμμα μπορεί να αρχίσει όποτε επιθυμεί ο συμμετέχων.

H DR Academy παρέχει kart για όποιον δεν διαθέτει καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.