Οργανωτικές αλλαγές στην Mercedes-Benz Ελλάς

By  |  0 Comments

Ο Θεόδωρος Καραγιάννης, Διευθυντής Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων Mercedes-Benz αποχωρεί από την εταιρία μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία σχεδόν 7 ετών.

Στο πλαίσιο της πάγιας στρατηγικής της Mercedes-Benz Ελλάς για τη μετακίνηση στελεχών και την εναλλαγή θέσεων με στόχο τη διατήρηση του κινήτρου και τη δυνατότητα απόκτησης επιπλέον γνώσεων και εμπειριών, τη θέση του κου Καραγιάννη αναλαμβάνει ο Στρατής Μπατσολάκης, μέχρι πρότινος Corporate Sales Manager Mercedes-Benz Cars.

Η εσωτερική αυτή μετακίνηση έχει επιφέρει μια σειρά αλλαγών στα καθήκοντα στελεχών του Τμήματος Πωλήσεων, όπως τη μετακίνηση του Κωνσταντίνου Καραδέδου στη θέση Corporate Sales Manager Mercedes-Benz Cars, της Κατερίνας Σταυροπούλου στη θέση που κατείχε προηγουμένως ο κος Καραδέδος, δηλ. Product & Strategy Manager Mercedes Car Group κ.α.

Η Mercedes-Benz Ελλάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Καραγιάννη και να ευχηθεί Καλή Επιτυχία τόσο στον ίδιο όσο και στα 5 συνολικά στελέχη της που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα.   

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.