19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” στις 29 και 30 Μαΐου

By  |  0 Comments

Το Αθλητικό Σωματείο START LINE διοργανώνει την 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” στις 29 και 30 Μαΐου 2021. Η Ανάβαση Κύμης, θα είναι ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021, επίσης θα είναι και η πρεμιέρα του θεσμού Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο για το 2021.

Στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές, οι αγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν και φέτος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο τον απόλυτο χρόνο!

Ο αγώνας και φέτος είναι αφιερωμένος στον Γιάννη Ηλιόπουλο, αδερφό του Πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα το 2017.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών γίνεται αποκλειστικά μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Αγώνων και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου 23:59.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα της Ο.Μ.Α.Ε. τα οποία είναι εγκεκριμένα από την Γ.Γ.Α.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: info@startline.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.