Με 87 συμμετοχές η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”

By  |  0 Comments

Στο πανέμορφο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας και συγκεκριμένα στη φιλόξενη περιοχή της Κύμης στις 29 και 30 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων, επίσης ο θεσμός Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο θα κάνει πρεμιέρα στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι 87 “μονομάχοι”, εκτός από το χρονόμετρο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις 52 απαιτητικές στροφές της διαδρομής στον στόχο προς την κατάκτηση της νίκης!

Στο αγωνιστικό μέρος, την μερίδα του λέοντος των συμμετοχών συγκεντρώνει η Formula Saloon, με 23 συμμετοχές αυξάνοντας το θέαμα και τον συναγωνισμό κατακόρυφα. Στην ομάδα Ε, οι 20 συμμετέχοντες αναμένεται να μας χαρίσουν σπουδαίες μονομαχίες και μοναδικά περάσματα. Η ομάδα Ν, συγκεντρώνει 18 αγωνιζόμενους οι οποίοι έχουν ως στόχο να κινηθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα στην απαιτητική διαδρομή. Η ομάδα Α, με 13 συμμετοχές για ακόμη μια φορά θα μας χαρίσει σπουδαίες επιδόσεις και μοναδικές συγκινήσεις. Στα Ιστορικά Αυτοκίνητα, οι 11 συμμετοχές θα μας μεταφέρουν μνήμες από παλαιότερες σπουδαίες εποχές των Ελληνικών Αγώνων που μας έχουν λείψει! Τις συμμετοχές θα συμπληρώσουν οι δύο μόλις συμμετοχές του θεσμού Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος η 19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια.

Η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.