Το ηλεκτρικό Seat MÓ eScooter 125 στην Ελλάδα!

By  |  0 Comments

 Το πρώτο 100% ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT φτάνει στην Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία και Ελλάδα
 Το δίκτυο αντιπροσώπων SEAT MÓ στην Ισπανία διευρύνθηκε σε 70 αντιπροσώπους
 H SEAT MÓ επιταχύνει το σχέδιο επέκτασης της, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις χάρη στα 100% ηλεκτρικά οχήματα, αθόρυβα και χωρίς ρύπανση

Η SEAT MÓ, η επιχειρηματική δραστηριότητα της SEAT δεσμευμένη στην αστική κινητικότητα, συνεχίζει σταθερά το σχέδιο διεθνοποίησης της, προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις, χάρη στα οχήματα μικροκινητικότητας, 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα και χωρίς ρύπανση. Το ηλεκτρικό SEAT MÓ eScooter 125, το οποίο είναι διαθέσιμο στις περισσότερες αντιπροσωπείες SEAT στην Ισπανία, ξεκίνησε την επέκταση του στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.

Η SEAT MÓ έκανε ένα διεθνές άλμα τον Απρίλιο, φθάνοντας στην Ιταλία με το eScooter SEAT MÓ 125. Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα επεκταθεί σε βασικές χώρες για την εταιρεία όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία. Η SEAT MÓ θα φτάσει επίσης και στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, όπου η επιχειρηματική δραστηριότητα θα προσφέρει λύσεις μικροκινητικότητας στα πλαίσια του διεθνούς project του Ομίλου Volkswagen για την μετατροπή της Αστυπάλαιας σε ένα νησί απαλλαγμένο από ανθρακούχες πηγές, βιώσιμο, ηλεκτρικό, με έξυπνες μεταφορές.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της SEAT MÓ Lucas Casasnovas, «η διεθνής επέκταση της SEAT MÓ αποτελεί σαφή απόδειξη της φιλοδοξίας μας να κάνουμε τις πόλεις πιο βιώσιμες, απαλλαγμένες από ρύπους και χωρίς θόρυβο. Μόνο στην Ισπανία έχουμε επεκτείνει τον αριθμό των σημείων πώλησης SEAT MÓ σε πάνω από 70 και από τώρα και στο εξής, θα κάνουμε το ίδιο και σε βασικές Ευρωπαϊκές αγορές για την εταιρεία, μια κίνηση που θα συμβάλει σε 100% ηλεκτρική και βιώσιμη αστική κινητικότητα».

Το MÓ εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 9 kW και 240 Nm ροπής. Η αποσπώμενη μπαταρία του είναι ιόντων-λιθίου 5.6kWh, και πλήρως φορτισμένη προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 137 χιλιόμετρα.

Το ηλεκτρικό σκούτερ χρειάζεται 3,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 50 km/h, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι 95 km/h. Το κόστος φόρτισης για κάθε 100 χιλιόμετρα είναι 0,70 ευρώ.


Η τιμή στην Ισπανία είναι στα 6.250 ευρώ χωρίς εκπτώσεις από κρατική επιδότηση.

Από τη Βαρκελώνη στην Ευρώπη
Η Βαρκελώνη είναι το εργαστήριο δοκιμών της SEAT MÓ, όπου έχουν σχεδιαστεί όλες οι λύσεις που θα φτάσουν τώρα και στις κύριες Ευρωπαϊκές πόλεις. Το δίκτυο πωλήσεων και after-sales της SEAT MÓ στην Ισπανία έχει ήδη επεκταθεί σε περισσότερα από 70 σημεία πώλησης από την 1η Απριλίου, τα οποία βρίσκονται στις επίσημες αντιπροσωπείες της SEAT. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρεται στους πελάτες η εγγύηση της μάρκας τόσο στις εμπορικές όσο και στις διαδικασίες συντήρησης των προϊόντων SEAT MÓ: το eScooter 125, καθώς και το SEAT MÓ eKickscooter 25 και το eKickscooter 65.

Επέκταση συνδρομητικής υπηρεσίας
Η SEAT MÓ ξεκίνησε επίσης τη χρονιά με ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνδρομής για το ηλεκτρικό της
σκούτερ, με κόστος 70 ευρώ την εβδομάδα ή 150 ευρώ το μήνα. Μετά την επιτυχία της πιλοτικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βαρκελώνης, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει αυτήν την
υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης για εκείνους τους πελάτες που σκέφτονται να αγοράσουν μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα αλλά θέλουν πρώτα να τη δοκιμάσουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.