14η Πανελλήνια Συνάντηση Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων

By  |  0 Comments

Πρόκειται για την μακροβιότερη εκδήλωση για αερόψυκτα VW & κλασσικά οχήματα στην Ελλάδα η οποία διεξάγεται από την ΕΛΚΑ, επί 14 συναπτά έτη, με εξαίρεση την χρονιά του 2020 που ακυρώθηκε λόγο πανδημίας!
Έτσι φέτος λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid19 οι οργανωτές περιμένουν για μια ακόμη χρονιά τους μετέχοντες στην μεγαλύτερη γιορτή των αερόψυκτων και μη οχημάτων στην Ελλάδα στον πάντα φιλόξενο δήμο Στυλίδας και το Camping Interstation. Θα γίνει 9-11 Ιουλίου.

Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται σε διεθνή καλεντάρια με αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει την πρώτη μέρα την συγκέντρωση των συμμετεχόντων στον χώρο του camping και ελεύθερο πρόγραμμα για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.
Την δεύτερη μέρα ξεκινάει το main event με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και απονομή βραβείων. Κατόπιν θα ακολουθήσει barbecue party, που θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την τρίτη και τελευταία έχει προγραμματιστεί εκδρομή στο χωριό της Υπάτης για φαγητό και έκθεση των οχημάτων στην κεντρική πλατεία!!

Οσοι από τους συμμετέχοντες δεν επιθυμούν την διαμονή τους με κατασκηνωτικό μέσω εντός του camping θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα για την κράτηση δωματίου σε κάποια από τα παραπλήσια καταλύματα .
Προτεινόμενα καταλύματα:

Tsamantanis hotel Tηλ.: 2238041138
http://www.tsamadanis.gr/
Ενοικιαζόμενα δωμάτια ”Γιάννα”
Τηλ: 6977024699 http://www.karavomylos.gr/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Η Δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική μέχρι 20 Ιουνίου στο Email: elkaclub@hotmail.com ή τηλεφωνικά στο 6984953485

Κόστος συμμετοχής: 15€ ανά αυτοκίνητο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.