Ανάβαση Βούλας στις 26 Ιουνίου

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων αναβιώνει το Σάββατο 26/6/2021 για 6η συνεχόμενη χρονιά την Ανάβαση Βούλας, το φημισμένο «Κρεμασμένο Λαγό». Η Ανάβαση Βούλας 2021 είναι μία ήπια μορφή αγώνα για ιστορικά αυτοκίνητα & youngtimer, που σέβεται το περιβάλλον & τους κατοίκους της περιοχής και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν στη θρυλική διαδρομή του Κρεμασμένου Λαγού, σε τρείς κατηγορίες, Legends, Regularity & Touring. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα & yountimer. Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:30 από την πλατεία ‘Αλσους, στον Άγιο Νεκτάριο στο Πανόραμα Βούλας, όπου θα γίνει και η απονομή επάθλων.

Η κατηγορία Legends τιμά βετεράνους οδηγούς και αυτοκίνητα με παλμαρέ ή που έχουν γράψει ιστορία στην αγωνιστική αυτοκίνηση. Σε αυτήν την κατηγορία συμμετέχουν μόνο οδηγοί που θα εκτελέσουν την ανάβαση μία φορά. Στην κατηγορία Regularity συμμετέχουν μόνο οδηγοί που θα εκτελέσουν την ανάβαση δύο φορές. Στην κατηγορία Touring Trophy συμμετέχουν οδηγοί & συνοδηγοί που θα εκτελέσουν την ανάβαση δύο φορές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικό έπαθλο. Μία ομάδα πρέπει να αποτελείται από 3 διαφορετικά πληρώματα, είτε της Regularity, είτε της Touring, είτε ανάμικτα (Regularity & Touring).

Η Ανάβαση Βούλας «Κρεμασμένος Λαγός 2021» διεξάγεται με τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19. O Σ.Ι.Σ.Α. θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα και με την άδεια που θα χορηγηθεί από την πολιτεία για την διεξαγωγή του αγώνα. Αίτηση Συμμετοχής, Ειδικός Κανονισμός & πληροφορίες σχετικά με τα παράβολα συμμετοχής, τις κατηγορίες & τα έπαθλα, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ

Legends μόνο με οδηγό μία ανάβαση 30€
Regularity μόνο με οδηγό δύο αναβάσεις 60€
Touring οδηγός & συνοδηγός δύο αναβάσεις 60€
Ομαδικό έπαθλο 3 πληρωμάτων Regularity & Touring χωρίς επιπλέον χρέωση
Δυνατότητα ντουμπλαρίσματος ή διπλής συμμετοχής με 30€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 21/6    Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 20:00 στα γραφεία του ΣΙΣΑ

Παρασκευή 25/6    Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00

Σάββατο 26/6 16:30 – 17:30          Συγκέντρωση στην πλατεία Άλσους στον Αγ. Νεκτάριο της Βούλας

17:30 – 18:45         1o Σκέλος Regularity & Touring

18:50 – 19:05          Ανάβαση κατηγορίας Legends

19:10 – 20:25         2o Σκέλος Regularity & Touring

20:45                     Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων

21:15                     Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.