Ένα καυτό Θερινό Ράλλυ

By  |  0 Comments

Το Θερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2021, ολοκληρώθηκε χθες στην παραθαλάσσια Αιδηψό́.
Η εκδήλωση ξεκίνησε το Σάββατο 26/6 με ελεύθερη μετάβαση στην Εύβοια, μέσω της πανέμορφης, καταπράσινης διαδρομής του Μαντουδίου και της περιφερειακής οδού Λίμνης-Αιδηψού.

Τα πληρώματα διανυκτέρευσαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa, μια άξια ανταμοιβή για την δύσκολη, ζεστή μέρα, ενώ η πόλη της Αιδηψού προσέφερε δυνατότητες να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα δίπλα στη θάλασσα και ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Την Κυριακή το πρωί, δόθηκε η εκκίνηση στους συμμετέχοντες από την πλατεία Ιστιαίας και ξεκίνησε η χαρτογραφημένη διαδρομή με 3 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας. Τα πληρώματα οδήγησαν σε ένα κομμάτι της Βόρειας Εύβοιας περνώντας από το Πευκί, Γούβες, Αγδίνες, Κερασιά, Καμάρια, Καματριάδες, Καστανιώτισσα και Ταξιάρχη πριν τερματίσουν ξανά στην Αιδηψό.


Τα πολύ ζεστά αυτοκίνητα ξεκουράστηκαν, κατά μήκος του παραθαλάσσιου δρόμου και δίπλα στο εστιατόριο, όπου ακολούθησε το γεύμα και η απονομή επάθλων στους νικητές της γενικής κατηγορίας και τις κατηγορίες παλαιότητας.

Πρώτο πλήρωμα γενικής κατηγορίας αναδείχθηκε ο Νίκος Χρυσανθόπουλος με τον γιο του Στέλιο Χρυσανθόπουλο με Seat 127 του 1979. Δεύτεροι γενικής ήταν ο Δημήτρης Καλογεράς με συνοδηγό τον νεαρό γιο του Νίκο Καλογερά με Porsche 911 του 1982. Οι δύο πρώτοι νικητές τόνισαν με την επιτυχία τους την σημαντικότητα της μετάδοσης του χόμπι στην επόμενη, νεότερη γενιά! Την τρίτη θέση της γενικής κέρδισε ο Ηλίας Παπαλεξάνδρου με την Μαρία Μακέλη με Lancia Beta Spider του 1977.


Η φιλοξενία του δήμου και των ανθρώπων της, ήταν αξιοσημείωτη ενώ η βοήθεια που παρείχαν για την βέλτιστη διαδρομή ήταν καταλυτική.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.