Η INTERAMERICAN και η Anytime στηρίζουν το «πράσινο» εγχείρημα στην Αστυπάλαια

By  |  0 Comments

Η INTERAMERICAN και η Anytime, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και με σταθερό  στόχο τη θετική επίδρασή τους στο φυσικό περιβάλλον, συμβάλλουν στο καινοτόμο εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο νησί της Μεσογείου, την Αστυπάλαια, προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκίνητου και μηχανής.

Το νησί της Αστυπάλαιας εξελίσσεται στο πιο «πράσινο» νησί και σε παγκόσμιο πρότυπο προώθησης της ηλεκτροκίνησης. Στόχος είναι ο εξηλεκτρισμός των μεταφορών, που θα συνδυαστεί με την εγκατάσταση μονάδων ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και την υιοθέτηση συστημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης της ενέργειας. Στο συγκεκριμένο έργο, βασικός πυλώνας είναι η αντικατάσταση των συμβατικών οχημάτων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης με ηλεκτρικά, με παροχή σημαντικών κινήτρων και επιδοτήσεων στους κατοίκους.

Η INTERAMERICAN και η Anytime στηρίζουν την εξαιρετική τοπική πρωτοβουλία προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο για κάθε τύπο οχήματος -ηλεκτρικό, συμβατικό, υβριδικό- στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, προτρέποντας τους οδηγούς για «οικολογική χρήση και ασφαλή οδήγηση». Είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που έρχεται να προστεθεί στην «πράσινη» πολιτική της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής και τη νέα οικονομία που συνδέεται με το περιβαλλοντικό ζήτημα περιορισμού του ανθρακικού αποτυπώματος.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN: «Μία νέα εποχή ξεκινάει για τις μετακινήσεις, ώστε η επόμενη μέρα να είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στην INTERAMERICAN και την Anytime, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ενεργά την εφαρμογή πράσινων μετακινήσεων. Γι’ αυτό αναδεικνύουμε το σημαντικό εγχείρημα στην Αστυπάλαια, που στόχο έχει να προστατεύσει το περιβάλλον και κατ’ επέκταση, να παρέχει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.