Η Dacia στην Έκθεση του Μονάχου

By  |  0 Comments
  • H Dacia θα συμμετέχει στην Έκθεση Κινητικότητας του Μονάχου, παρουσιάζοντας, σε παγκόσμια πρώτη, το ολοκαίνουριο, 7-θέσιο οικογενειακό της μοντέλο.
  • Σε συνέχεια της παρουσίασης της νέας εταιρικής της ταυτότητας, η Dacia θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της μέσα σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με τα καινούρια της χρώματα.

Μετά την παρουσίαση των νέων Sandero Streetway και Sandero Stepway, το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Spring, και το νέο Duster που μόλις παρουσιάστηκε, η Dacia συνεχίζει να ανανεώνει τη γκάμα της, ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του νέου στρατηγικού σχεδιασμού του Renault Group.

Στο Μόναχο, σε παγκόσμια πρώτη, η Dacia θα παρουσιάσει ένα καινούριο, πολύ-χρηστικό 7θέσιο οικογενειακό μοντέλο.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί αρχικά στις 3 Σεπτεμβρίου και θα εκτίθεται στο Μόναχο από τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Κινητικότητας στο Μόναχο η γκάμα της Dacia θα παρουσιαστεί σε πλήρη δυναμική. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ένα ξεχωριστό περίπτερο στην είσοδο της Έκθεσης θα ανοίξει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου,
  • Όλα τα νέα μοντέλα της Dacia θα εκτίθενται στο κέντρο της πόλης του Μονάχου, από τις 7-12 Σεπτεμβρίου,
  • Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα μέσα στο νέο, 100% ηλεκτρικό Dacia Spring, από την περιοχή του εκθεσιακού κέντρου, μέχρι και το κέντρο της πόλης.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.