Ράλλυ Σαλαμίνας στις 19/9

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων συνδιοργανώνει με την Microcars την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το «Ράλλυ Σαλαμίνας 2021». Ο αγώνας διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας, της TL Motors, της Κοινοπραξίας Πορθμείων Σαλαμίνας «Άγιος Νικόλαος» και των ναυπηγείων Κυνοσούρας.

Σε ένα μήνα εκκινεί το Ράλλυ Σαλαμίνας, το μοναδικό μονοήμερο regularity Ράλλυ με τόσο υψηλές παροχές.
Ασύρματη δορυφορική χρονομέτρηση με Live αποτελέσματα, μετάβαση & επιστροφή με ferry boat και δεξίωση & γεύμα απονομής επάθλων στο νεοκλασικό δημαρχείο της Σαλαμίνας.
Είναι ο 4ος πρωταθληματικός αγώνας του ΣΙΣΑ για το 2021 με 80 αγωνιστικά χιλιόμετρα που αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού και 4 ειδικές διαδρομές πολλαπλών χρονομετρήσεων που δοκιμάζουν τις ικανότητες των πληρωμάτων.
Το παράβολο ανέρχεται στα 65€ και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην κατηγορία Regularity και την πιο χαλαρή Touring Trophy.

Το «Ράλλυ Σαλαμίνας 2021» αναδεικνύει τις ομορφιές του ιστορικού νησιού μέσα από 80 χιλιόμετρα απαιτητικής πλοήγησης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 από την Πλατεία Ηρώων της Σαλαμίνας και ο αγώνας, που δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στις  κατηγορίες Regularity & Touring, θα αποτελείται από 2 σκέλη και 4 ειδικές διαδρομές ακριβείας. Το δικαίωμα συμμετοχής συμπεριλαμβάνει ασύρματη δορυφορική χρονομέτρηση & live αποτελέσματα, τη μετάβαση με Ferry Boat από και προς τη Σαλαμίνα και γεύμα απονομής επάθλων στο δημαρχείο της Σαλαμίνας.  

Tο Ράλλυ Σαλαμίνας 2021 διεξάγεται με τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπει το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19.  ΣΙΣΑ & Microcars θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με την άδεια που θα χορηγηθεί από την πολιτεία για την διεξαγωγή του αγώνα.  Αίτηση Συμμετοχής, Ειδικός Κανονισμός & πληροφορίες σχετικά με το παράβολο συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα των συλλόγων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα  23/8             Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής

Δευτέρα 13/9 Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 21:00 στα γραφεία του ΣΙΣΑ

Τετάρτη 15/9  Ανακοίνωση λίστας συμμετεχόντων

Παρασκευή  17/9       Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00

Κυριακή 19/9/2020

10:00   Συγκέντρωση στο Πέραμα

10:30 Μετάβαση με Ferry Boat στα Παλούκια και οδικώς στην Παραλία Σαλαμίνας

11:00   Συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων

12:00 Εκκίνηση. Διαδρομή: Πλατεία Ηρώων, Άγιος Νικόλαος, Ρέστη, Σπιθάρι, Ηλιακτή, Ξένο, Άγιος Γιώργης, Στενό, Φανερωμένη, Σαλαμίνα, Βασιλικά, Γούβα Μπατσί, Ζωοδόχος Πηγή, Λεωφόρος Ιπποκράτους, Παλούκια, Καματερό, Αμπελάκια, Σελήνια, Πυλός, Κακηβίγλα, Δημήτρανι, Κύριζα, Πέρανι, Αιάντειο,  Κανάκια.

13:45 – 15:00 Ανασυγκρότηση στα Κανάκια

15:00 – 15:20 Κανάκια – Αιάντειο – Δημαρχείο Σαλαμίνας.

15:20 – 17:30 Γεύμα, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και απονομή επάθλων.

17:30 Ελεύθερη επιστροφή

Τα ωράρια των διαδρομών & ανασυγκροτήσεων αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου μία με μιάμιση ώρα μετά.

Πληροφορίες και κανονισμός στις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων, που διατηρούν το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.