Η γιορτή της μοτοσυκλέτας

By  |  0 Comments

Η μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας επιστρέφει από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο. Μαζί επιστρέφουν και όλα αυτά που μας έλειψαν αυτά τα δύο χρόνια, με σημαντικότερο να μπορούμε να βρισκόμαστε πάλι όλοι μαζί με αυτά που αγαπάμε.

Σε έναν ανοικτό χώρο 8 στρεμμάτων θα δείτε όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, scooter, παπιών και atv, όπως επίσης και ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, scooter και ποδήλατα. Θα μπορείτε να τα αγγίξετε, να ανέβετε πάνω τους και να ενημερωθείτε κατευθείαν από τις αντιπρόσωπες εταιρείες, τόσο για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Ο τόπος διεξαγωγής του Festival είναι ο εξωτερικός χώρος του σταδίου «Σοφία Μπεφόν», ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαρίνα Φλοίσβου. Με ανοικτά περίπτερα, μεγάλους διαδρόμους, οργανωμένο καφέ, εύκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες και άνετο parking για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα!

Η πρόσβαση είναι εύκολη, μπαίνοντας στην είσοδο της μαρίνας κατευθύνεστε προς το θωρηκτό Αβέρωφ και συναντάτε την είσοδο του σταδίου στα 300 μέτρα αριστερά σας. Πρόσβαση υπάρχει και από το φανάρι που βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγ. Σκέπης, στρίβοντας αριστερά στις γραμμές του τραμ.

Το festival θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και με τη λειτουργία του να είναι 10.00 – 21.00 το Σαββατοκύριακο και 16.00 – 21.00 της καθημερινές. Πέντε γεμάτες ημέρες για να χορτάσουμε όσα μας έλειψαν!

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να κάνει test ride σε ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού θα επικεντρώσουν θεματικές εκθέσεις, με κυριότερη αυτή της Guzzisti Hellas για τα 100 χρόνια της Moto Guzzi, της θρυλικής φίρμας του αετού.

Πρόσβαση με το τραμ: Στάση Τροκαντερό

Γενική είσοδος: 6€

Απαραίτητη η χρήση μάσκας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.