Κυκλοφορεί το Επίσημο Πρόγραμμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

By  |  0 Comments

Προμηθευτείτε το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και προετοιμαστείτε σωστά για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του μήνα.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ στη συνέχεια θα διατίθεται δωρεάν στο Rally Village του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα λειτουργεί από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς και στο ΕΚΟ Service Park του αγώνα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις σελίδες του «οδηγού» θα βρείτε τις συμμετοχές, τα ωράρια, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο θεατής για να παρακολουθήσει με ασφάλεια το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, πατώντας εδώ, ενώ στον τομέα «Θεατές» στο www.acropolisrally.gr θα βρείτε επιπλέον στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε τον αγώνα με ασφάλεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.