Πρεμιέρα με Βασίλη

By  |  0 Comments

Οι αγαπημένες εκπομπές του κοινού για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα επιστρέφουν για τη φετινή χρονιά στους δέκτες. Αισίως το «Πάνω από τα Όρια» συμπληρώνει φέτος 31 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και συνεχίζει ανανεωμένο και δυναμικά με στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση για τον ελληνικό και τον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρώτος καλεσμένος για την φετινή χρονιά ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαρημπαλίδης και θέμα το πρόσφατο Ράλι Ακρόπολις και πολλά άλλα γύρω από το αυτοκίνητο και τους αγώνες.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται σε επανάληψη στις 10:00, ενώ το απόγευμα από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Παράλληλα η σεζόν ξεκινά με νέα δεδομένα και στο ραδιοφωνικό τοπίο όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αυτοκίνηση. Ο Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του διατηρούν το εβδομαδιαίο ραντεβού μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στο Κανάλι Ένα στους 90,4 FM (www.kanaliena.gr) και μεταφέρονται το απόγευμα της Τρίτης από τις 19:00 έως τις 21:00. Έτσι κάθε Τρίτη το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει ένα δίωρο με πρωταγωνιστές το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα. Μια ώρα γεμάτη με μηχανοκίνητο αθλητισμό και μια ώρα πλούσια σε νέα και ενημέρωση γύρω από την αυτοκινητιστική καθημερινότητα.

Ραδιοφωνικά ωστόσο η επαφή διευρύνεται ακόμη περισσότερο. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00 και για μια ώρα η συχνότητα του ART FM μετατρέπεται σε αγωνιστική για δύο και τέσσερις τροχούς. Μια εκπομπή που μπορεί κανείς να απολαύσει και διαδικτυακά μέσω του www.artfm.gr.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.