Το νέο Nissan Qashqai θα “τρέξει” στον Μαραθώνιο της Ρώμης

By  |  0 Comments

Ως το Επίσημο “Εξηλεκτρισμένο” Αυτοκίνητο της διοργάνωσης, το νέο Nissan Qashqai θα διανύσει τα 42 χιλιόμετρα και 195 μέτρα του Μαραθωνίου της Ρώμης,  την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Στο όνομα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, το νέο Qashqai, ως το Επίσημο “Eξηλεκτρισμένο” Αυτοκίνητο του Μαραθωνίου στη Ρώμη, θα ξεκινήσει τη  διαδρομή από την Αυτοκρατορική Αγορά και θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης της διοργάνωσης,  διασχίζοντας τα σημαντικότερα σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της Αιώνιας Πόλης.

Η τρίτη γενιά του Qashqai, με δυναμικό και κομψό σχεδιασμό, βασίζεται  στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C, η οποία σε συνδυασμό με την νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη ανάρτηση αλλά και το νέο πιο ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση, υπερθεματίζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία (140 και 158HP), αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai είναι βέβαιο ότι θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο  https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html, όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.