54ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 2021- Ολοκαίνουριο!

By  |  0 Comments

Ένα ολοκαίνουριο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου. Ειδικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνονται στον αγώνα της Θεσσαλονίκης τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα!

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Ωραιοκάστρου και προσωπικά του Δημάρχου Παντελή Τσακίρη που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με πολύ δουλειά και πολύ μεράκι, ετοιμάστηκαν πανέμορφες ειδικές διαδρομές στα ορεινά του Ωραιοκάστρου, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την καρδιά της συμπρωτεύουσας.

Οι χωμάτινες ειδικές του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. τα έχουν όλα. Ο 3ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος περιλαμβάνει γρήγορα κομμάτια, τεχνικά κομμάτια, διαφορετικές ποιότητες χώματος, άλματα, περάσματα από χωριά, πανοραμικά κομμάτια και πάρα πολλές προσβάσεις για θεατές. Προσβάσεις βατές για συμβατικά αυτοκίνητα από όλα τα γύρω χωριά, το Ωραιόκαστρο, τη Νεοχωρούδα, την Πεντάλοφο, το Μεσαίο, το Πετρωτό, το Μονόλοφο και το Μελισσοχώρι. Ειδικές διαδρομές πολύ εύκολες για αναγνωρίσεις από τους αγωνιζόμενους, με την απόσταση τους από το service ελάχιστα χιλιόμετρα.

Αγώνας με 87 αγωνιστικά χιλιόμετρα και μόλις 30 χιλιόμετρα απλών διαδρομών είναι πολύ δύσκολο να σχεδιαστεί κι όμως ο τους προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση.

Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι επίσης ολοκαίνουριο! Με service park στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ωραιόκαστρο σχεδιάστηκε ένας αγώνας που περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Το πολύ γρήγορο Μελισσοχώρι εκκινεί από το ομώνυμο χωριό και καταλήγει μετά από 12,5 χιλιόμετρα έξω από το Μονόλοφο και επαναλαμβάνεται 3 φορές. Ο Λαχανάς των 21 χιλιομέτρων, ορεινή, τεχνική και γρήγορη διαδρομή, και Ράλλυ Σκρα- Κιλκίς Λαχανά, και επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην αγωνιστική δράση. Το ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, αποτελεί τον τέταρτο γύρο του και είναι πολύ πιθανό να κρίνει τους φετινούς πρωταθλητές!

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, προβλέπει ειδικό χώρο παρακολούθησης για ΑΜΕΑ στην ασφάλτινη ειδική διαδρομή του
Μελισσοχωρίου και καλεί όλους τους συλλόγους ΑΜΕΑ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να μπορέσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν από κοντά και με ασφάλεια τον μεγαλύτερο αγώνα Ράλλυ της Βορείου Ελλάδος.
Μεγάλο το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων που θα απολαύσουν ολοκαίνουργιες διαδρομές Οι συμμετοχές των αγωνιζομένων από όλη την Ελλάδα, και την Κύπρο Οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν θέαμα από συγκεκριμένα ασφαλή σημεία
Οι χορηγοί είναι οι ουσιαστικοί αρωγοί στην μεγάλη αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που στέκονται δίπλα στον ΑΟΘ για να ενισχύσουν τη διοργάνωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.