Εκκίνηση με 95 δυνατές συμμετοχές

By  |  0 Comments

Παρά λίγο τριψήφιος ο αριθμός των οδηγών που πρόκειται να βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ανάβαση Διονύσου, για τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ομάδα Ν θα αγωνιστούν 25 οδηγοί, κάτι που την καθιστά την πολυπληθέστερη του αγώνα, με την πολύ ανταγωνιστική κλάση Ν2 να συγκεντρώνει 16 συμμετοχές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Ομάδα Ε στην οποία θα βρεθούν 24 οδηγοί. Από 14 συμμετοχές συγκέντρωσαν η Ομάδα Α και η εντυπωσιακή Formula Saloon, ενώ 3 οδηγοί θα μονομαχήσουν με τα Skoda Fabia του Ενιαίου ΣΟΑΑ. Τέλος, 15 οδηγοί θα συμμετέχουν στην όμορφη και χορταστική σε ήχους και θέαμα κατηγορία των Ιστορικών.

Η δράση στην αγαπημένη διαδρομή των 5,7 km με τη γρήγορη χάραξη θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου με τις χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου. Ο δρόμος θα κλείσει και τις δύο ημέρες μιάμιση ώρα νωρίτερα, δηλαδή 09:00 και 08:30, αντίστοιχα. Για την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων και την αποφυγή διάδοσης του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, στον αγώνα θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει τον αγώνα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, του διαδικτυακού καναλιού Sportal TV και του Ρεκτιφιέ Special. Και ευχαριστεί τους αγωνιζόμενους που για άλλη μια χρονιά δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο, συμμετέχοντας σε έναν από τους πιο απολαυστικούς αγώνες της Αττικής -και όχι μόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγωνιζόμενοι του νομού Αττικής θα πρέπει να περάσουν από διοικητικό έλεγχο την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., από τις 17:00. Για τους εκτός Αττικής ο διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων, στα pits του αγώνα στον οικισμό Ανατολή της Ν. Μάκρης, από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου.

Απομένουν πλέον μόνο λίγες ώρες για τη φετινή Ανάβαση Διονύσου, η οποία αναμένεται πιο θεαματική και ενδιαφέρουσα από ποτέ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.