Ο Λασκαράτος στον Στράτο λίγες ώρες πριν το ατύχημα (video)

By  |  0 Comments

Λίγες ώρες πριν μπει στην πίστα του Πορτιμάο για τον τελευταίο αγώνα του φετινού ELMS ο Ανδρέας Λασκαράτος μίλησε με τους Στράτο Φωτεινέλη και Στάθη Πετρόπουλο, για την πολυετή παρουσία του σε αγώνες του εξωτερικού. Για τις απαιτήσεις του κορυφαίου επιπέδου στο οποίο αγωνίζεται αλλά και για την υποστήριξη από τους Έλληνες. Εκεί που είχε μία άτυχη στιγμή, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Με το βαμμένο στα χρώματα του «Visit Greece» πρωτότυπο Ligier JS P320-Nissan #18.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται σε επανάληψη στις 10:00, ενώ το απόγευμα από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Ραδιοφωνικά,ο Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του διατηρούν το εβδομαδιαίο ραντεβού μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στο Κανάλι Ένα στους 90,4 FM (www.kanaliena.gr). Έτσι κάθε Τρίτη από τις 19:00 έως τις 21:00, το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει ένα δίωρο με πρωταγωνιστές το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα. Μια ώρα γεμάτη με μηχανοκίνητο αθλητισμό και μια ώρα πλούσια σε νέα και ενημέρωση γύρω από την αυτοκινητιστική καθημερινότητα.

Ραδιοφωνικά ωστόσο η επαφή διευρύνεται ακόμη περισσότερο φέτος. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00 και για μια ώρα η συχνότητα του ART FM μετατρέπεται σε αγωνιστική για δύο και τέσσερις τροχούς. Μια εκπομπή που μπορεί κανείς να απολαύσει και διαδικτυακά μέσω του www.artfm.gr.  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.