Οι νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα (video)

By  |  0 Comments

Τα νέα μοντέλα συμβολίζουν μία νέα εποχή για τη μάρκα με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και εξαιρετικές αυτονομίες.

Με ενθουσιασμό και μεγάλη προσέλευση προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε, η Επίσημη Παρουσίαση των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων BMW iX και BMW i4 για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σε ένα χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές της BMW για τη βιωσιμότητα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επώνυμοι καλεσμένοι, εκπρόσωποι των Μέσων, εταιρικοί πελάτες και φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μοναδική αποκάλυψη των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της BMW, από την χορευτική ομάδα του Marcus Giakoumoglou στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ‘Θόλος’ και να βιώσουν το όραμα του BMW Group για την ηλεκτρική κινητικότητα, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα βραδινό party με τη γνωστή Dj – Xenia Ghali.

Την εκδήλωση τίμησε ακόμα, με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και οι κ. Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ναταλία Γεωργαλά, Θέμης Γεωργαντάς, Γιάννης Δρυμωνάκος, Βασίλης Καλλίδης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Στέλιος Κουδουνάρης, Γιάννης Κουτσαφτάκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Άννα Πρέλεβιτς, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου κ.ά.

Οι τιμές των νέων μοντέλων

Σε σχετική δήλωσή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, Andreas Sieben, ανέφερε: «Το BMW Group στοχεύει να γίνει ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που θα παράγει τα πιο ‘πράσινα’ οχήματα. Επαναπροσδιορίζοντας όλες μας τις διαδικασίες, από την Παραγωγή μέχρι την Ανακύκλωση των οχημάτων μας, θα προσφέρουμε τις απαραίτητες λύσεις για να υποστηρίξουμε τις δεσμεύσεις μας που αφορούν τη Βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος».

Τα νέα μοντέλα της BMW αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο σε μία φάση μετασχηματισμού της μάρκας εν όψει της ηλεκτροκίνησης που περνάει σε μία νέα εποχή με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και εξαιρετικές αυτονομίες.

Η νέα BMW iX αποτελεί την τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group συνδυάζοντας οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και μία ασυναγώνιστη αυτονομία, ενώ αναπτύχθηκε με πιλότο τη βιωσιμότητα. Με πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια και την ευρυχωρία, η BMW iX ενσαρκώνει μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας SAV. Το νέο εντυπωσιακό μοντέλο θα βρίσκεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα BMW i4, τέσσερεις μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Το νέο μοντέλο αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της BMW στον παραδοσιακό πυρήνα της μεσαίας κατηγορίας. Η BMW i4 είναι ένα τετράθυρο Gran Coupé που συνδυάζει την ευρυχωρία και πρακτικότητα αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας με τις σπορ ικανότητες για τις οποίες φημίζεται η BMW και μία αυτονομία πειστική για μεγάλα ταξίδια.

Πρώτη επίσημη εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους έκανε και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό BMW CE 04. Το συναρπαστικό scooter της BMW Motorrad ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ηλεκτρική αστική κινητικότητα σε δύο τροχούς. Με ηλεκτροκίνηση, προηγμένη σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το BMW CE 04 συνδυάζει μεταφορά και λειτουργίες επικοινωνίας για ένα νέο είδος κινητικότητας σε περιβάλλον πόλης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.