Έπιασε το εκατομμύριο!

By  |  0 Comments

Το Peugeot 3008, ένα από τα bestsellers της μάρκας γιορτάζει το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που παράχθηκε στο εργοστάσιο Sochaux. Οι εργαζόμενοι μαζεύτηκαν γύρω από το PEUGEOT 3008 Hybrid για να γιορτάσουν το γεγονός.

Η τελευταία γενιά PEUGEOT 3008 έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία και έχει ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο οχήματα σε παραγωγή παγκοσμίως. Ξεκίνησε την πορεία του κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, πριν ακόμη λανσαριστεί στην αγορά,  και έκτοτε έχει λάβει 76 βραβεία παγκοσμίως.

Στη Γαλλία, το PEUGEOT 3008 ηγείται της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Στην Ευρώπη, είναι δεύτερο σε κατάταξη στη μεγάλη κατηγορία των SUV για το 2021. Επιπρόσθετα, έχει κατακτήσει ισχυρή θέση και στη Νότια Ευρώπη, αφού αποτελεί το νούμερο 1 SUV σε πωλήσεις στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Ιταλία και την Ισπανία.

Η Ευρώπη κατέχει το 65% των πωλήσεων PEUGEOT 3008, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως αφορά σε πολύ πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, γεγονός το οποίο αναδεικνύει και τη μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία.

Το PEUGEOT 3008 διαθέτει συστήματα υποβοήθησης  οδήγησης νέας γενιάς, καθώς επίσης και το PEUGEOT i-Cockpit® με νέα εμφάνιση υψηλής ποιότητας και οθόνη αφής 10 ιντσών. Το εν λόγω μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια τη «Δύναμη της Επιλογής» (Power of Choice), αφού προσφέρεται είτε με κινητήρα Plug In Hybrid και κίνηση στους 2 ή τους 4 τροχούς, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τις καλές επιδόσεις.

Το PEUGEOT 3008 έχει κατακτήσει μία ξεχωριστή θέση στη συνείδηση των καταναλωτών, χάρη στην ποιότητά του, αλλά και το μοντέρνο εξωτερικό του σχεδιασμό. Το εσωτερικό, με το i-Cockpit®, προσφέρει μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρει άνεση στους πελάτες. Έτσι, το 3008 έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες συνολικής ικανοποίησης πελατών πανευρωπαϊκά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.