Η ανανεωμένη Toyota Corolla

By  |  0 Comments
  • Νέο σύστημα πολυμέσων με ταχύτερη απόκριση, βελτιωμένη λειτουργικότητα και μια σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών.
  • Ανανέωση της best seller έκδοσης, Hatchback Active Plus Hybrid
  • Νέος εξοπλισμός για τις εκδόσεις GR SPORT (1.8HSD & 2.0HDF)
  • Ανανέωση βασικών χρωματικών επιλογών
  • Νέα ζάντα αλουμίνιου στο Corolla Sedan, έκδοση Style
  • Από 17.600 ευρώ

Το Corolla κουβαλά μία βαριά κληρονομιά με περισσότερες από 50 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και ακολουθεί το δρόμο της διαρκούς εξέλιξης. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία συνεχούς βελτίωσης και μέσα από σημαντικές αναβαθμίσεις, η Toyota διασφαλίζει ότι το Corolla συνεχίζει να επιτελεί το ρόλο του ως ο τέλειος συνεργάτης στο πλευρό των πελατών για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Η προσέγγιση αυτή αντανακλάται σε βελτιώσεις στη γκάμα των Corolla Hatchback, Touring Sports και Sedan που εστιάζουν στην εμφάνιση και τις νέες τεχνολογίες για το 2022.

Νέο, ισχυρότερο και πιο άμεσης απόκρισης σύστημα πολυμέσων

Το Corolla αποκτά το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της Toyota για το 2022, με σημαντικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα, λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης. Αυτό θα προσφέρεται στάνταρ με τις εκδόσεις:

  • Hatchback Hybrid: Style, Black Edition & GR SPORT
  • Touring Sport: Lounge
  • Sedan: Style, Lounge

Το νέο σύστημα έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (CPU) που λειτουργεί 2,4 φορές ταχύτερα από την τρέχουσα μονάδα, προσφέροντας πολύ ταχύτερη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Λειτουργώντας μέσω μιας HD κεντρικής οθόνης αφής οκτώ ιντσών, παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά έξυπνων συνδεδεμένων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων πλοήγηση βασισμένη σε cloud και συνεχή ενημέρωση κυκλοφορίας.

Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες μεταφέρονται μέσω της μονάδας επικοινωνίας δεδομένων (DCM) του Corolla, ώστε να μη χρειάζεται σύζευξη/σύνδεση τηλεφώνου (pairing) και να μην επισύρονται πρόσθετα κόστη δεδομένων.

Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών, να κάνει χρήση ενός νέου ενσωματωμένου ψηφιακού βοηθού που αναγνωρίζει προφορικές εντολές στην καθομιλουμένη για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων, ή λειτουργίες του οχήματος όπως άνοιγμα ή κλείσιμο παραθύρων.

Οι ενημερώσεις λογισμικού εκτελούνται πλέον απρόσκοπτα, over-the-air (ΟΤΑ) ενώ εύκολη ενσωμάτωση τηλεφώνου παρέχει το Apple CarPlay, με ασύρματη σύνδεση, και το Android Auto, ενσύρματα. 

Ένα πακέτο Toyota Smart Connect με τετραετή διάρκεια χρήσης λειτουργιών όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακό βοηθό, περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς του οχήματος.

Η κορυφαία σχέση αξίας τιμής στη best seller έκδοση Hybrid Active Plus

Η έκδοση Active Plus, τοποθετημένη στην καρδιά της γκάμας Corolla με την μοναδική 4η γενιά Toyota Hybrid Electric τεχνολογία, αποτελεί πυλώνα συγκεντρώνοντας πάνω από το 55% των πωλήσεων. Με standard αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT, ψηφιακό πίνακα οργάνων, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μοναδική επιλογή στη κατηγορία. Στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της έρχεται να προστεθεί νέα, μεγαλύτερη ζάντα αλουμινίου, 17’’ machined-face, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ξεχωριστό της σχεδιασμό αλλά κα τη σχέση αξίας τιμής.

Η έκδοση GR SPORT ενισχύεται εξοπλιστικά

Οι έκδοση GR SPROT προσφέρει μια εμπειρία πιο αιχμηρής οδήγησης, εμπνευσμένη από το κόσμο του Gazοo Racing. Ο ήδη πλούσιος εξοπλισμός της ενισχύεται με μια σειρά λειτουργιών όπως η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, ο απαλός μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.  

Νέα χρώματα και σχέδια ζαντών

Νέα χρώματα λανσάρονται με την ανανέωση των βασικών χρωμάτων Λευκό της Πέρλας και Ασημί μεταλλικό – που θα διατίθενται επίσης σε δίχρωμο συνδυασμό για το Hatchback αμάξωμα.

Η εξωτερική εμφάνιση του sedan αποκτά μία έξτρα νότα φινέτσας με το νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών και 10 ακτίνων με λαμπερό μηχανουργημένο φινίρισμα. Αυτές θα τοποθετούνται στάνταρ στην έκδοση Style.

Οι προπωλήσεις της νέας γκάμας Corolla έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες προγραμματίζονται περί τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Οι τιμές της ανανεωμένης Corolla στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 17.600 ευρώ για την 5θυρη hatchback στην εξοπλιστική έκδοση Live με τον 1.200άρη τούρμπο κινητήρα βενζίνης των 116 ίππων. Η sedan έκδοση αμαξώματος με τον ίδιο κινητήρα ξεκινά από τα 17.270 ευρώ και η Touring Sports από τα 22.410 ευρώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.