Μερκούρης στις 27/11

By  |  0 Comments

Αγ. Μερκούριος ξανά στην έβδομη σύγχρονη έκδοση του! Σε μια περιοχή που υπέφερε πριν λίγους μήνες ο αγώνας επιστρέφει για ακόμη μια φορά σε μία από τις καλύτερες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές της χώρας μας. Με μήκος 15 χλμ, και με πολλά διαφορετικά είδη οδοστρώματος, αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για τους οδηγούς Ράλλυ.

Το σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. με την άδεια της ΟΜΑΕ διοργανώνει το 7ο ATHENS RALLY SPRINT. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το Σάββατο 27/11/2021 στις 09.00μ.μ.

Ο αγώνας για φέτος προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος ,στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο «RALLY CUP ΕΝΙΑΙΟ SKODA ΣΟΑΑ».

Πολύ θέαμα θα ευχαριστηθούν οι θεατές και στο BEBIDAS 360 PowerSpot στην είσοδο για Ιπποκράτειο Πολιτεία, που για πρώτη φορά γίνεται σε αγώνα Ράλλυ Σπριντ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από σήμερα. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται πλέον μόνο μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.e-omae-epa.gr.

H Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στην Λ. Δημοκρατίας 47 στα Μελίσια .Τηλ. επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία:   6974 759800,6979 220820 στο assoaa@fb και στο assoaa@ymail.com.

www.assoaamotorsport.blogspot.com

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.