41o Seajets Ράλλυ Παλάδιο: Έτοιμοι για δράση

By  |  0 Comments

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του καταστήματος αυτοκινήτων Power Boost Cars στο 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ ο τεχνικός έλεγχος του 41ου Seajets Ράλλυ Παλάδιο.

Το Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου & Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο των συγκεκριμένων θεσμών. Ταυτόχρονα αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ επιπρόσθετα ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο “Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ».

Ο αγώνας θα έχει φέτος ως επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής, ενώ για ακόμη μια χρονιά, την προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line στηρίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς ο αγώνας βρίσκεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας & Μεγαρέων.

Τα 32 αυτοκίνητα που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα εκκινήσουν σήμερα το πρωί, ώστε να ριχτούν στη μάχη με το χρονόμετρο στις 9 ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ε.δ. “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης 1”, στις 11:43 και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην ε.δ. “Αλεποχώρι 2” με ώρα έναρξης 12:11. Με την ε.δ. “Μελετάκι 3” η οποία ξεκινά στις 12:46 θα κλείσει το πρώτο loop των ε.δ., με τα πληρώματα να επιστρέφουν στο service park στη Μάνδρα.

Στις 14:41 θα διεξαχθεί η ε.δ. “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης 4”, με τις ε.δ. “Αλεποχώρι 5” και “Μελετάκι 6” να εκκινούν στις 15:09 και 15:44 αντίστοιχα. Τα πληρώματα αφού καταφέρουν να ολοκληρώσουν το δεύτερο loop των ε.δ. θα επιστρέψουν για ακόμη μια φορά στη Μάνδρα και στο service park του αγώνα.

Το τρίτο loop των ε.δ. “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης 7”, “Αλεποχώρι 8” και “Μελετάκι 9” θα πραγματοποιηθεί στις 17:39, 18:07 και 18:42. Οι απονομές θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας στις 21:00.

Για την διευκόλυνση όλων, να υπενθυμίσουμε πως ο δρόμος θα κλείνει 60 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Χρόνους και αποτελέσματα θα μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: www.infomega.gr/live

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.