41ο Seajets Ράλλυ Παλάδιο: Με 32 συμμετοχές

By  |  0 Comments

Ο επίλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου για το 2021, θα δοθεί με το 41ο Seajets Ράλλυ Παλάδιο στις 11 Δεκεμβρίου. Με 32 συμμετοχές. Αναμφισβήτητα λίγες για έναν αγώνα τέτοιου βεληνεκούς και με τόσο μεγάλη ιστορία. Ενός Ράλλυ, που ανεξήγητα, δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς!

Το Seajets 41o Ράλλυ Παλάδιο, όπως είναι η φετινή του ονομασία, θα έχει φέτος ως επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής, ενώ για ακόμη μια χρονιά, την προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line στηρίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς ο αγώνας βρίσκεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας & Μεγαρέων.

Οι 32 συμμετοχές που συγκέντρωσε ο αγώνας μπορεί να μην πλησιάζουν τα νούμερα παλαιότερων ετών, αν μη τι άλλο διακρίνονται για την ποιότητα τους.

Το Seajets 41ο Ράλλυ Παλάδιο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου & Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο των συγκεκριμένων θεσμών. Ταυτόχρονα αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ επιπρόσθετα ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο “Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ».

Τα 32 πληρώματα θα έχουν ως πεδίο αντιπαράθεσης τις ειδικές διαδρομές “Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης”, “Αλεποχώρι” και “Μελετάκι”. Συνολικά οι 3 ε.δ. θα επαναληφθούν τρεις φορές, με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα να φτάνουν τα 75,03.

Όσον αναφορά τις συμμετοχές του αγώνα, μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή θα δώσουν οι Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας (Ford Fiesta R5) και Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης (Skoda Fabia R5). Αναμφίβολα το προβάδισμα των πρωταθλητών ασφάλτου τα τελευταία χρόνια Αναπολιοτάκη-Τσιούκα, τους δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη δική τους τακτική στο πως θα προσεγγίσουν τον αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, οι νικητές του Ράλλυ Παλάδιο 2019 Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης έχουν ως μόνο στόχο τη νίκη, ευελπιστώντας σε ένα στραβοπάτημα των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, ώστε να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Στη λίστα των συμμετοχών με τετρακίνητα οχήματα συναντάμε τον πρωταθλητή των αναβάσεων στην κατηγορία Ν, Παναγιώτη Κύρκο, ο οποίος με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη (Mitsubishi Lancer EVO IX), θα κάνει τη δική του εμφάνιση στον φετινό αγώνα.

Οι Ιωάννης και Ανδρέας Νομικός (Skoda Fabia S2000) θα δώσουν και αυτοί τη δική τους παράσταση στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές του αγώνα. Οι Βασίλης Κανδηλιώτης-Παντελής Παπανδρέου (Mitsubishi Lancer EVO VI), θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις.

Φυσικά, θα έχουμε και τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος στην κατηγορία Ν. Οι Δημήτρης Καζανάς-Θοδωρής Μακράκης (Mitsubishi Lancer EVO IX), οι οποίοι προηγούνται στη βαθμολογία θα προσπαθήσουν να κρατηθούν μπροστά από τους Κωνσταντίνο Κόρακα-Γιώργο Κότσαλη (Mitsubishi Lancer EVO IX), οι οποίοι θα κάνουν την τελευταία αντεπίθεση της χρονιάς.

Τις τετρακίνητες συμμετοχές του 41ου Seajets Ράλλυ Παλάδιο κλείνουν οι Γιάννης Ζούνης-Ελένη Βλαχαντώνη (Subaru Impreza WRX Sti) και Διονύσης Σπανός-Σωτήρης Γκότοβος (Subaru Impreza WRX Sti).

Στην F2, μπορεί να απουσιάζουν από τη λίστα των συμμετοχών οι πρωταθλητές Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης, παρολαυτά ευελπιστούμε να δούμε όμορφες μάχες από τα υπόλοιπα πληρώματα. Οι Χρήστος Αυγερόπουλος-Παναγιώτης Κονδύλης (Citroen Saxo VTS), θέλουν να σημειώσουν ακόμη μία επιτυχία σε έναν αγώνα που τους ταιριάζει. Απέναντι τους θα βρουν τους ταχύτατους Νικόλα Καραδημήτρη-Γιώργο Μουρτζούκο (Peugeot 206 XS) και Νίκο Κομνό-Νίκο Κόντο (Peugeot 106 S16).

Στη λίστα των συμμετοχών συναντάμε γνώριμους μας από τον θεσμό του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Ο Πασχάλης Χατζημάρκος θα κάνει ακόμη μια εμφάνιση, αυτή τη φορά με Peugeot 208 Rally4 και συνοδηγό τον Νίκο Ιντζόγλου. Επιπρόσθετα θα δούμε τα αδέρφια Ρέκκα να συμμετέχουν με το Peugeot 106 S16.

Θετικό είναι το γεγονός πως θα δούμε και πάλι πίσω από το τιμόνι του Peugeot 106 Rallye τον αθλητή ΑΜΕΑ, Στράτο Σταματάκη με συνοδηγό τον Φίλιππο Φακουρέλη.

Το 41ο Seajets Ράλλυ Παλάδιο, θα έχει και συμμετοχές ιστορικών αυτοκινήτων τα οποία θα μας ταξιδέψουν σε όμορφες αγωνιστικές εικόνες παλαιότερων εποχών.

Πρόγραμμα: 41ο Seajets Ράλλυ Παλάδιο

Διανομή Βιβλιου Διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, ώρα 14:00

Α) Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30-21:00, 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία Σταθμός Αυτ/των πλησίον ΜΕΚ, (κατάστημα αυτοκινήτων Power Boost Cars)

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, ώρα 21:15, 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία Σταθμός Αυτ/των πλησίον ΜΕΚ, (κατάστημα αυτοκινήτων Power Boost Cars)

Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν / ωράρια εκκίνησης: Παρακευή 10 Δεκεμβρίου, ώρα 21:45

Β) Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 08:30 – 09:30, στο χώρο της εκκίνησης

Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 09:00

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00, πλατεία Αιόλου,Μάνδρα

Tερματισμός (Επιτρέπεται η Προάφιξη): Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 18:59, πλατεία Αιόλου,Μάνδρα

Tελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 19:45, χώρος τερματισμού

Ανακοίνωση προσωρινής τελικής κατάταξης: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 20:15, στον επίσημο πίνακα Ανακοινώσεων

Απονομή Επάθλων: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00, Δημοτικό Θέατρο  Μάνδρας

ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA / ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέχρι και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021,10:00 έως και 21:00, στα γραφεία του Αθλητικού Σωματείου Start Line, διεύθυνση: Φιλαδελφείας 7 & Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Σμύρνη, τηλέφωνο: 210 9812341, 210 9821069, email: info@startline.gr

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, 18:00 έως και 21:45 στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου, στο 16χλμ. Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία, Σταθμός Αυτοκινήτων, πλησίον ΜΕΚ, (κατάστημα αυτοκινήτων Power Boost Cars)

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από την εκκίνηση και μέχρι το τέλος του αγώνα στην πλατεία Αιόλου Μάνδρας

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.