Νέα εποχή με Χειμερινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Το Χειμερινό Ράλλυ είχε σκοπό να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής για την λέσχη όσον αφορά τις εκδηλώσεις Regularity και το πέτυχε! Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Σταμάτη.

Δέκα “σβέλτες” ΕΔΑ και 90 δορυφορικές χρονομετρήσεις ακριβείας στο δέκατο του δευτερολέπτου, ανέβαιναν Live ώστε να μπορούν οι αγωνιζόμενοι να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους και να μπορούν να κάνουν τις ανάλογες διορθώσεις. Με σχεδόν 50 συμμετοχές τα πληρώματα έλαβαν εκκίνηση στις 11.00 από τις πανέμορφες Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά με καλό καιρό και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς τα Καμένα Βούρλα μέσω Καλλίδρομου.

Στα Καμένα Βούρλα έγινε μια μικρής διάρκειας ανασυγκρότηση και τα πληρώματα εκκίνησαν ξανά για το Β΄ σκέλος στις 13.35 με κατεύθυνση το Γαλαξίδι μέσω Θερμοπύλων και Άμφισσας. Στο δρόμο ο καιρός θύμισε ότι το Ράλλυ ονομάζεται Χειμερινό καθώς ξεκίνησε να βρέχει και δεν σταμάτησε! Το πρώτο αυτοκίνητο τερμάτισε στο Γαλαξίδι στις 16.40 μετά από 7 συνολικά ΕΔΑ και αμέτρητες δορυφορικές χρονομετρήσεις. Από εκεί υπήρχε ελεύθερη μετάβαση στους Δελφούς, στο Ξενοδοχείο Αμαλία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το βράδυ τα πληρώματα ήταν ελεύθερα να γευματίσουν όπου επιθυμούσαν και να επισκεφτούν τα ωραία χωριά της περιοχής. Την επόμενη μέρα ο καιρός ήταν καλός και οι συμμετέχοντες έλαβαν εκκίνηση στις 10.30 για το τρίτο και τελευταίο σκέλος με 3 ΕΔΑ και δεκάδες πάλι χρονομετρήσεις που θα όριζαν τους νικητές.

Η διαδρομή είχε κατεύθυνση τα Πέντε Όρια, το Βουνοχώρι με επιστροφή τους Δελφούς. Το πρώτο αυτοκίνητο τερμάτισε στις 12.45 στο ξενοδοχείο Αμαλία στους Δελφούς. Στις 2.00 ακολούθησε το γεύμα gala στο ξενοδοχείο και η απονομή των επάθλων στους άξιους νικητές.

Οι νικητές στην κατηγορία Super Trophy Regularity ήταν οι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ και ΙΟΥΛΙΟΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ με VW GOLF 1.05 GTi/ MK II του 1989. Δεύτεροι ήταν οι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΦΙΝΑΣ και ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ με BRITISH LEYLAND MINI 850 του 1973. Τρίτοι οι ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ με VW GOLF GTi του 1985. Στην κατηγορία CLASSIC TROPHY (Touring) πρώτοι νικητές ήταν οι ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ΑΙΜΙΛΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΥ με VOLKSWAGEN 1300 CABRIO του 1970. Δεύτεροι οι (στην φωτογραφία) ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ με ALFA ROMEO GIULIETTA SPIDER 750F του 1960 και τρίτοι οι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ με ALFA ROMEO 2000 SPIDER VELOCE του 1976. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στο www.philpa.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.