SKODA ENYAQ COUPÉ iV: Παγκόσμια πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου (video)

By  |  0 Comments
  • Μία πρόγευση ενός εντυπωσιακού νέου ηλεκτρικού μοντέλου της SKODA
  • Το ENYAQ COUPÉ iV θα έχει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή στην κατηγορία του, μόλις 0,234
  • Επίσημη αποκάλυψη στις 31 Ιανουαρίου 2022

Η SKODA AUTO έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που αφήνει να διαφανεί η πολύ αεροδυναμική σιλουέτα ενός εντυπωσιακού νέου μοντέλου. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο SKODA ENYAQ COUPÉ iV, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που με Cd 0,234 θα είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στην κατηγορία, κάτι που θα έχει και άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία του. Το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022.  

‘Όπως και το ENYAQ iV, το ENYAQ COUPÉ iV είναι βασισμένο στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) που έχει εξελίξει το Volkswagen Group. Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει για το κουπέ σχήμα, με τις γραμμές της οροφής να σβήνουν προοδευτικά προς τα κάτω από την κολόνα Β και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου και συγχωνεύονται στην πέμπτη πόρτα, για να σχηματίσουν τελικά μία κατακόρυφη επιφάνεια που φιλοξενεί τα LED πίσω φωτιστικά σώματα. Εκτός του κουπέ προφίλ του μοντέλου, το video αποκαλύπτει και το Crystal Face του SKODA ENYAQ COUPÉ iV, τη χαρακτηριστική φωτεινή γρίλια με τα 131 στοιχεία LED, στη μάσκα του μοντέλου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του  SKODA ENYAQ COUPÉ iV είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.