Τα Nissan Note και Aura κερδίζουν το βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ιαπωνία

By  |  0 Comments

Τα Nissan Note και Note Aura απέσπασαν το βραβείο του Ιαπωνικού Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021-22. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Nissan κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Ashwani Gupta, δήλωσε: “Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε το βραβείο Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το Note, το οποίο αντιπροσωπεύει την νέα Nissan, μαζί με το Ariya. Το Note είναι εξοπλισμένο με το e-POWER, ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ηλεκτροκίνηση που προωθεί η Nissan. Με αυτό το βραβείο, ως ενθάρρυνση, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτομίες που μετατρέπουν την καθημερινή οδήγηση σε μια συναρπαστική στιγμή για τους πελάτες μας.”

Το ολοκαίνουργιο Note, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, έχει “κατακτήσει”  πολλούς αγοραστές, χάρη στο  σύστημα μετάδοσης κίνησης που διαθέτει και την εξαιρετικά αθόρυβη κύλιση που προσφέρει. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες του μοντέλου αξιολογούν θετικά την καινοτόμο σχεδίαση, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του, που παραπέμπει στην νέα εποχή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το premium compact Note Aura, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο  Αύγουστο, έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές για το κινητήριο σύνολο, το εκλεπτυσμένο εσωτερικό και το ανώτερο επίπεδο ηχομόνωσης στην καμπίνα του. Είναι επίσης το πρώτο αυτοκίνητο στην Ιαπωνία που διαθέτει το ηχοσύστημα  Bose Personal Plus.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μόλις 10 μήνες, έχουν γίνει περισσότερες από 100.000 παραγγελίες και για τα δύο αυτοκίνητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.