Η Ford είναι για 5η χρονιά η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις

By  |  0 Comments

• Η Ford είναι για πέμπτη χρονιά τα τελευταία έξι χρόνια η εταιρεία με τις υψηλότερες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (Light Commercial Vehicles – LCV)

• Η διαχρονική εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα LCV μοντέλα της Ford χάρισαν στην εταιρεία τη χρονιά που πέρασε την πρωτιά με μερίδιο αγοράς που έφτασε το 16%

• Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Ford ήταν το Ranger, ενώ εντυπωσιακή ήταν η άνοδος της δημοτικότητας του Transit Custom που κατέγραψε αύξηση ταξινομήσεων κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα του 2020.

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα καταξιωμένα και αξιόπιστα επαγγελματικά της μοντέλα – όπως τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και Ranger – η Ford αναδείχτηκε για πέμπτη χρονιά τα τελευταία έξι χρόνια η Νο 1 σε πωλήσεις εταιρεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV – Light Commercial Vehicles) στην Ελλάδα.

Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Έτσι, από το πρακτικό Fiesta Van και το ακούραστο Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού. Ταυτόχρονα, τα LCV μοντέλα Ford εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες οδηγούς και τους διαχειριστές στόλων πλήθος πρόσθετων πλεονεκτημάτων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και τα απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας που προσφέρουν.

Πρώτη για πέμπτη χρονιά!
Σε μία αγορά στην οποία τόσο η ζήτηση όσο και οι πωλήσεις LCV οχημάτων εμφανίζονται για το 2021 σημαντικά αυξημένες σε σχέση με τα επίπεδα του 2020, τα LCV μοντέλα της Ford κατέκτησαν το μεγαλύτερο μερίδιο στο σύνολο της κατηγορίας τους, το οποίο ανήλθε στο 16%.

Το αειθαλές Ranger αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στη γκάμα των LCV οχημάτων της Ford, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων κατά 17% σε σχέση με το 2020, ενώ αντίστοιχα, το Transit Custom, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα της ίδιας χρονιάς, αναδείχθηκε πανηγυρικά ως το best-seller επαγγελματικό van στην κατηγορία 1 τόνου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.