Πενήντα συμμετοχές στο MOREAS WINTER TRIAL Regularity Rally

By  |  0 Comments

Αrgolis Classic Car Club/ AC3, Regularity Master και ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ συνδιοργανώνουν το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally στις  15 & 16/01/2022, ένα νέο αγώνα στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου που φιλοδοξεί να καθιερωθεί και να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των πληρωμάτων τα οποία αρέσκονται σε κάτι διαφορετικό.

Το MOREAS WIΝTER TRIAL, Regularity Rally 15 & 16/01/2022 είναι ο 1ος αγώνας του προκηρυχθέντος            Regularity Master Trophy 2022 και θα διεξαχθεί σε  γραφικές διαδρομές σε Πάρνωνα και Ταΰγετο εντός του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ  υπό χειμερινές συνθήκες .

Δήλωσαν συμμετοχή 50 πληρώματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι πρωταγωνιστές του Regularity, έμπειροι με διεθνείς συμμετοχές αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα πληρώματα. Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν οι συμμετοχές 4 εκ των 6 πληρωμάτων που θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στο 24th Rallye Monte-Carlo Historique 27 January – 02 February 2022 με επικεφαλής της ομάδας  “Les Grecs”  το πλήρωμα  Vasilopoulos Petros- Stathakos Dimitrios.  

H εκκίνηση θα δοθεί στις  στις 15/01/2022  το Σάββατο 12:00 από την Νέα Κίο Αργολίδας. Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 380 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους περίπου 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50 χλμ/ώρα . Oι 136 και πλέον χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/. Μεγάλο συναγωνισμό στην κατάταξη Regularity θα προσδώσουν η νυκτερινή ΕΔΑ μήκους 34 χλμ  αλλά και η ΕΔΑ –ανάβαση ΑΝΑΒΡΥΤΗ που θα κλείσει τον αγώνα, οι οποίες έχουν ξεχωριστή αθλοθέτηση.  Ένας παράλληλος αγώνας θα εξελίσσεται για τα 13 πληρώματα της κατάταξης (κατηγορίας) Touring τα οποία θα συναγωνιστούν με δεδομένα ιδανικό χρόνο και απόσταση σε λιγότερες χρονομετρήσεις.  

Οι χορηγοί της εκδήλωσης θα φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας της πανδημίας με την χορηγία μασκών στη εκκίνηση και με φιλοφρονήσεις προς τα πληρώματα στην Σπάρτη.

Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.