Το επόμενο βήμα στην αποκάλυψη του SKODA ENYAQ COUPÉ iV

By  |  0 Comments
  • Ελαφρά κλίση γραμμής οροφής και πίσω πόρτα με έντονο κάθετο τελείωμα
  • Σπορ μπροστινή ποδιά και πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος
  • Παγκόσμια πρεμιέρα του ENYAQ COUPÉ iV στις 31 Ιανουαρίου 2022, στην Πράγα

Η SKODA AUTO προχώρησε στο επόμενο στάδιο της αποκάλυψης του νέου SKODA ENYAQ COUPÉ iV, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο τέλος του μήνα, δίνοντας στη δημοσιότητα δύο design σκίτσα του νέου μοντέλου. Η coupé έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού ENYAQ iV έχει ακόμα πιο ελκυστική σχεδίαση και, χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική της, διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από την έκδοση SUV. Τα σκίτσα αποκαλύπτουν μία ελαφρά κεκλιμένη γραμμή οροφής, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται από ένα κάθετο απότομο τελείωμα. Επίσης, ξεχωρίζουν η εμπρός σπορ ποδιά καθώς και τα πλαϊνά  μαρσπιέ, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. 

Με το νέο ENYAQ COUPÉ iV, η SKODA προσθέτει μία ξεχωριστή παρουσία στη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της που βασίζεται στην MEB, την ειδικά εξελιγμένη για την ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα του Volkswagen Group. Το μοντέλο διακρίνεται από έντονη κομψότητα παράλληλα με ισχυρή παρουσία. Από την κολόνα Β, η οροφή γέρνει ελαφρά προς τα πίσω και καταλήγει σε άψογη συγχώνευση με την πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε αυτήν, κυριαρχούν το όνομα της SKODA με κεφαλαία γράμματα κάτω από την κοφτό τελείωμα στην κορυφή και τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα σχήματος C της μάρκας.

Στο μπροστινό μέρος, πέραν της σπορ ποδιάς ξεχωρίζουν η μεγάλη και εντυπωσιακή μάσκα της SKODA και οι επίπεδοι, με έντονο περίγραμμα προβολείς, που τονίζουν το πλάτος του οχήματος.

Το νέο SKODA ENYAQ COUPÉ iV θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα, στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.