Το Suzuki IGNIS νικητής στα βραβεία του «What Car?» 2022

By  |  0 Comments

Οι επιτυχίες του IGNIS συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η καταξίωση έρχεται από το θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» που διοργανώνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παγκόσμια απήχηση.

Στα Βραβεία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, το IGNIS Hybrid, αναδείχτηκε νικητής σε δυο κατηγορίες:

(α) Βραβείο “Best Buy”, ως η καλύτερη πρόταση αγοράς στην κατηγορία των μικρών SUV.

(β) Βραβείο “True MPG”, για την καλύτερη απόδοση καυσίμου και οικονομίας σε αυτοκινητόδρομους.

Το IGNIS κρίθηκε διεξοδικά από τη συντακτική ομάδα του γνωστού περιοδικού οι οποίοι χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι: “Το compact μέγεθος του μικρού SUV δεν λειτουργεί εις βάρος της πρακτικότητας του ενώ εντυπωσιάζει η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ο οδηγός του IGNIS οδηγεί άνετα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση διασκέδασης…”

Επίσης το μοντέλο αποδείχθηκε το οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο μοντέλο της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το βραβείο “Best Buy”, δίνεται στο IGNIS για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το 2020, ενώ το “True MPG” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το 2019.

Τις διακρίσεις και την επιτυχία του μοντέλου επιβεβαιώνει και η πορεία του στην ελληνική αγορά. To Suzuki IGNIS είναι το μοναδικό Ultra Compact SUV που ξεχωρίζει για την οικονομική απόδοση, το design αλλά και την άνεση. Προσφέρει ευκολία οδήγησης χάρη στο συμπαγές αμάξωμα, την υψηλή θέση οδήγησης και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου χωρίς να χάνει το “fun to drive” χαρακτήρα του.

Την συνταγή της επιτυχίας συμπληρώνει το βραβείο που κέρδισε η μάρκα SUZUKI, η οποία κατέλαβε την 1η θέση στην έρευνα αξιοπιστίας που διεξήχθη από το εν λόγω περιοδικό.

Αναλυτικότερα στην έρευνα συμμετείχαν 16.300 αναγνώστες, ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 6 έως 15 ετών από 27 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων, οι οποίοι αξιολογώντας την εμπειρία τους ανέδειξαν τη Suzuki στην κορυφή του πίνακα αξιοπιστίας με ποσοστό 97%.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.