Αποφασιστικό ξεκίνημα

By  |  0 Comments

Με τη διεξαγωγή των δύο πρώτων προκριματικών γύρων (Q) άνοιξε η αυλαία του Πρωταθλήματος Crosscar EKO Racing Dirt Games στο «Διαδρόμιο», με τους συμμετέχοντες να μπαίνουν στο θεσμό αποφασισμένοι για το καλύτερο, ήδη από το ξεκίνημά του.

Παρά το κρύο και υπό… την απειλή βροχής, οι οδηγοί των Crosscars φρόντισαν με τις επιδόσεις τους να φορτίσουν την ατμόσφαιρα ήδη από τον πρώτο γύρο του θεσμού. Η αγωνιστική ημέρα περιλάμβανε δύο Q. Έπειτα από τη διεξαγωγή τους, στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει το απόλυτο καθένας στο γκρουπ του, βρέθηκαν οι Νίκος Θωμά και Adar Melamed αμφότεροι με Semog Bravo Sport, οι οποίοι απέσπασαν το μέγιστο των 30 βαθμών.

Στην 3η θέση, επίσης με Crosscar Semog Bravo Sport ακολούθησε ο Νίκος Γεωργίου (25 β.), ενώ πιο πίσω σημειώθηκε ακόμα μια ισοβαθμία, αυτήν τη φορά με τους Κωνσταντίνο Τακιδέλλη (Yacar Sport), Γιάννη Ρέγγο (Cosvar) και Γιάννη Χεκιμιάν (Speedcar Xtrem) που κέρδισαν από 23 βαθμούς. Ο τελευταίος μάλιστα, είχε μια άτυχη στιγμή στο Q2, όταν, στην προσπάθειά του να περάσει από την εσωτερική της Κ1, ανατράπηκε, ευτυχώς με μόνη συνέπεια μικρές υλικές ζημιές.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, οι μάχες του Σπύρου Ράπτη (Planet Kartcross K3) με τους Adar Melamed στο Q1 και Νίκο Θώμα στο Q2, που κρίθηκαν υπέρ των οδηγών της Semog Greece για μόλις 0.182¨ και 0,041¨ αντίστοιχα.

Η «δεύτερη πράξη» του πρώτου αγώνα της χρονιάς θα παιχτεί σήμερα, με τα Q3 και Q4 και τους Ημιτελικούς και τον Τελικό του RX, όπως επίσης και με τον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης. Η δράση στο «Διαδρόμιο» θα ξεκινήσει από τις 10:00. Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη, υπό την προϋπόθεση ότι φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στο Betsson.gr. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.