Η Ford Pro λανσάρει μία ολοκληρωμένη end-to-end λύση φόρτισης

By  |  0 Comments
  • Η Ford Pro λανσάρει μία αποκλειστική λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για Ευρωπαίους πελάτες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στόλων επαγγελματικών αυτοκινήτων
  • Η ολοκληρωμένη end-to-end λύση της Ford Pro περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εγκαταστάσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια επαγγελματικών οχημάτων και λογισμικό, καθώς και υποστήριξη για οικιακή και δημόσια φόρτιση
  • Η Ford Pro Charging ταιριάζει σε στόλους ανεξαρτήτως μεγέθους και μάρκας των οχημάτων που τους αποτελούν ενώ την ίδια στιγμή ενσωματώνεται με άλλες λύσεις της Ford Pro με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών

Η Ford Pro λανσάρει μία ολοκληρωμένη λύση φόρτισης η οποία είναι σχεδιασμένη προκειμένου να βοηθά τους Ευρωπαίους πελάτες να βρίσκουν την καλύτερη στρατηγική φόρτισης για τους στόλους των ηλεκτρικών οχημάτων τους, να εγκαθιστούν την κατάλληλη υποδομή και να βελτιστοποιούν τη διαδικασία φόρτισης των αυτοκινήτων.

Η Ford Pro Charging αποτελεί βασικό στοιχείο της Ford Pro και ενσωματώνεται με άλλες λύσεις Ford Pro ώστε να παρέχει μία απρόσκοπτη εμπειρία που προσφέρει πλήρη έλεγχο σε διαχειριστές στόλων και απλουστεύει τη διαδικασία φόρτισης για τους οδηγούς μεγιστοποιώντας τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την παραγωγικότητα.

Για την υποστήριξη των εμπορικών στόλων εν όψει της περίπλοκης μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα, οι σύμβουλοι της Ford Pro Charging θα συνεργαστούν με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τη βέλτιστη λύση φόρτισης για την επιχείρησή τους.

Η εταιρεία προσφέρει μία ολοκληρωμένη end-to-end λύση με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά για κάθε αμαξοστάσιο που περιλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης που βοηθά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης. Η απλούστερη τιμολόγηση και διαχείριση μέσω του λογισμικού της Ford Pro Charging υποστηρίζει επίσης στόλους των οποίων οι οδηγοί πηγαίνουν στο σπίτι με το όχημα της δουλειάς τους, καθώς και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας φόρτισης.

«Η Ford Pro Charging προσφέρει στους στόλους μία ενιαία, ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία φόρτισης, η οποία παρέχεται από έναν συνεργάτη που μπορούν να εμπιστευτούν» δήλωσε η Iza Lozowska, European manager, Ford Pro Charging. «Θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους για να καταστήσουμε τις επιχειρήσεις τους αξιόπιστες στο μέλλον, βρίσκοντας την κατάλληλη στρατηγική φόρτισης και κάνοντας τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα όσο το δυνατόν πιο απλή.»

Ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, κατασκευασμένες για επιχειρήσεις

Η Ford Pro κατανοεί την αυξανόμενη πίεση για τον εξηλεκτρισμό των στόλων – τόσο από τις εταιρείες που επιδιώκουν να πετύχουν τους εταιρικούς στόχους βιωσιμότητας όσο και από πελάτες που ολοένα και περισσότερο ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον. Η Ford Pro Charging δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους πελάτες να ξεκλειδώσουν τα επιχειρηματικά οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να τους καθοδηγήσει στις πιο κατάλληλες λύσεις φόρτισης για τους στόλους τους σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η ομάδα της Ford Pro Charging περιλαμβάνει εντεταλμένους συμβούλους πλήρους απασχόλησης που βρίσκονται στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές που βοηθούν τους πελάτες να εφαρμόζουν τη βέλτιστη στρατηγική φόρτισης, βάσει των μοναδικών αναγκών της επιχείρησής τους.

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό E‑Telematics της Ford Pro, το οποίο «μεταφράζει» βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E‑Transit 1 σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Μεταξύ αυτών είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης αυτονομίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση.

Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης το Προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Εξατομικευμένες λύσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια

Η Ford Pro Charging κατανοεί ότι η πιο αποτελεσματική λύση φόρτισης ενός στόλου διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Ακόμα και οι πελάτες που έχουν κύκλους λειτουργίας στόλων και εγκαταστάσεις στα αμαξοστάσια που επιτρέπουν την επί τόπου φόρτιση, μπορεί να διαπιστώσουν ότι κάθε αμαξοστάσιο, στον ίδιο στόλο, έχει τις δικές του μοναδικές απαιτήσεις.

Οι ειδικοί σύμβουλοι της Ford Pro Charging συνεργάζονται με κάθε αμαξοστάσιο για να καταλήξουν στην πιο αποδοτική και αξιόπιστη σε βάθος χρόνου λύση φόρτισης αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάθεσης, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και στόλοι με περιορισμένη γνώση των επιλογών ηλεκτροκίνησης μπορούν εύκολα να προχωρήσουν στην αλλαγή.

Η ολοκληρωμένη, end-to-end υπηρεσία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της λύσης, τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους για να ληφθούν υπόψη οι ωφέλειες και οι περιορισμοί σχεδίασης, την εγκατάσταση εξοπλισμού φόρτισης αμαξοστασίων και την παροχή σέρβις και υποστήριξης όταν το σύστημα φόρτισης ενεργοποιηθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του εξοπλισμού προσφέρεται σε συνεργασία με κορυφαίους εταίρους εγκατάστασης και κατασκευαστές φορτιστών.

Μόλις η φόρτιση στο αμαξοστάσιο ενεργοποιηθεί, το ευφυές λογισμικό της Ford Pro Charging μπορεί να αξιολογεί αυτόματα τον κύκλο λειτουργίας και το επίπεδο φόρτισης κάθε μεμονωμένου οχήματος ώστε να γίνεται η βέλτιστη διαχείριση της ενέργειας σε όλο το αμαξοστάσιο με στόχο τη βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα.

Το ασφαλές σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα του οχήματος και του φορτιστή για να απλοποιήσει τη φόρτιση του στόλου, προσφέροντας πλήρως αυτοματοποιημένη φόρτιση σε συνάρτηση με τους κύκλους χρήσης, ή εποπτευόμενη φόρτιση όπου οι διαχειριστές μπορούν να προγραμματίζουν τη φόρτιση μεταξύ προ-επιλεγμένων ωρών ή έως ότου επιτευχθεί μία συγκεκριμένη κατάσταση φόρτισης. Αυτό μπορεί να δώσει προτεραιότητα στη φόρτιση των οχημάτων που πρέπει να ξεκινούν για δουλειά νωρίς το πρωί και ενδεχομένως να μειώσει το κόστος ενέργειας για πελάτες που φορτίζουν το στόλο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας με νυχτερινά τιμολόγια κατανάλωσης ενέργειας.

Για να βοηθήσουν τους διαχειριστές που χρησιμοποιούν μικτούς στόλους, το λογισμικό και ο εξοπλισμός της Ford Pro Charging είναι επίσης συμβατά με οχήματα άλλων κατασκευαστών.

Απλοποιημένη οικιακή φόρτιση

Πολλοί οδηγοί στόλων παίρνουν τα οχήματά τους στο σπίτι με το πέρας της βάρδιάς τους, γι’ αυτό και χρειάζονται μία λύση φόρτισης εκτός του αμαξοστασίου. Θέλοντας να βοηθήσει τους διαχειριστές να συνεχίσουν την υποστήριξη των οδηγών μετά τον εξηλεκτρισμό των στόλων, η Ford Pro Charging προσφέρει μία λύση οικιακής φόρτισης που παρέχει βολική φόρτιση μειώνοντας ταυτόχρονα τη γραφειοκρατία για διαχειριστές και οδηγούς.

Με την εγκατάστασή του στο σπίτι του οδηγού, ένας διακριτικός στην όψη επιτοίχιος φορτιστής Ford Connected Wallbox μπορεί να φορτίζει τα οχήματα της δουλειάς και να στέλνει αυτόματα αναφορές στο κεντρικό σύστημα του διαχειριστή του στόλου. Ένα μοναδικό fob που συνδέεται με το όχημα είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση του φορτιστή, βοηθώντας στην πρόληψη χρήσης από τρίτους και εξασφαλίζοντας ότι οι διαχειριστές στόλων θα λαμβάνουν μόνο σχετικές αναφορές φόρτισης. Το λογισμικό της Ford Pro μπορεί να δημιουργήσει αναφορές χρήσης, με αποτέλεσμα η αποζημίωση των οδηγών για οικιακή φόρτιση να είναι γρήγορη και εύκολη. Οι διαχειριστές στόλων μπορούν επίσης να ελέγχουν από απόσταση εάν ένα όχημα φορτίζεται σωστά στο σπίτι του οδηγού.

Δεν διαθέτουν όλοι οι οδηγοί στόλων ιδιωτικό δρόμο εισόδου στην οικία τους. Ωστόσο, σημεία φόρτισης ενσωματωμένα σε φανοστάτες αλλά και σε άλλα στοιχεία εξοπλισμού του οδικού δικτύου (φώτα, ταμπέλες) γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα. Στα σημεία στα οποία οι οδηγοί δύνανται να φορτίζουν κοντά στο σπίτι τους χωρίς καλώδια σε κάποιο πεζόδρομο, μπορούν να χρησιμοποιούν το μοναδικό fob για τη φόρτιση του οχήματος και να χρεώνουν αυτόματα ένα λογαριασμό της εταιρείας.


Δημόσια φόρτιση φιλική για επαγγελματίες χρήστες

Η Ford Pro εκτιμά ότι οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων σπάνια θα χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για την επαναφόρτιση των οχημάτων τους ενώ εργάζονται. Ωστόσο, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις και να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της Ευρώπης επιτρέποντας αυτόματες πληρωμές και την έκδοση συγκεντρωτικών τιμολογίων χρησιμοποιώντας μία μοναδική κάρτα φόρτισης για κάθε van.

Με πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 300.000 φορτιστών σε όλη την Ευρώπη μέσω του ταχέως αναπτυσσόμενου Blue Oval Charging Network, ο εντοπισμός ενός φορτιστή για την πλήρωση της μπαταρίας είναι ευκολότερος από ποτέ.

Για να βοηθηθούν οι οδηγούν ώστε να εντοπίζουν τους σταθμούς φόρτισης, η πρόσβαση στο Ford Charge Assist μπορεί να γίνεται μέσω της οθόνης αφής του συστήματος συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4 2 της Ford. Το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό φορτιστών στην πέριξ περιοχή ή κατά μήκος μιας διαδρομής πλοήγησης. Για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα, το κόστος και την ταχύτητα φόρτισης πριν την άφιξη καθώς και τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης που απαιτείται για να φτάσουν στον προορισμό τους.

# # #

1 Τα FordPass Connect, FordPass App καθώς και οι δωρεάν συνδεδεμένες υπηρεσίες απαιτούνται για απομακρυσμένες λειτουργίες (βλέπε όρους και προϋποθέσεις FordPass για λεπτομέρειες). Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και λειτουργίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα του δικτύου. Η εξέλιξη της τεχνολογίας / των δικτύων κινητής τηλεφωνίας / των ικανοτήτων των οχημάτων μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία των συνδεδεμένων χαρακτηριστικών. Η συνδεδεμένη υπηρεσία δεν περιλαμβάνει Wi-Fi hotspot.

2 Μην οδηγείτε αφηρημένοι και αποφύγετε τη χρήση συσκευών χειρός ενώ οδηγείτε. Χρησιμοποιείτε συστήματα με φωνητικές εντολές, όπου είναι δυνατόν. Μερικές λειτουργίες μπορεί να είναι ανενεργές ενώ το αυτοκίνητο κινείται. Δεν είναι όλες οι λειτουργίες συμβατές με όλα τα τηλέφωνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.