Συνάντηση Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (video)

By  |  0 Comments

Ένα βήμα προς την κατεύθυνση της αποσυμφόρησης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, έγινε κατά την συνάντηση αθλητών, οδηγών και συνοδηγών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο Royal Olympic στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 150 άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν εν ενεργεία, βετεράνοι, παλαίμαχοι οδηγοί και συνοδηγοί καθώς επίσης και άνθρωποι των αγώνων με ενδιαφέρον για την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων.
Αυτό ήταν εξάλλου και το κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης συνάντησης. Να εκφραστούν οι απόψεις που υπάρχουν στις τάξεις των οδηγών και από την διαδικασία φάνηκε η επιθυμία των περισσοτέρων, οι οδηγοί να συστρατευθούν με τον Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον στους Ελληνικούς Αγώνες, με έμφαση στα κύρια ζητήματα που απασχολούν εδώ και αρκετά χρόνια.
Στο τέλος της περίπου τρίωρης συνάντησης και στα παραπάνω πλαίσια, η 5μελής ομάδα ζήτησε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν παρών, να αξιοποιήσει τις ενέργειές τους, να συστρατευθούν με τον Σ.Ο.Α.Α. και να γίνει προσπάθεια συντονισμένης πορείας, με εμπεριστατωμένα και εύστοχα αιτήματα, σε κάποια από τα οποία έχει ήδη φέρει αποτέλεσμα ο Σύνδεσμος στις επαφές του με την Ο.Μ.Α.Ε./ΕΠ.Α. και σε θέματα τα οποία έχει θέσει η 5μελής ομάδα προς επίλυσην.
Οι λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη συνάντηση θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, όπως εξάλλου και ό,τι προκύψει από αυτήν.

ΦΩΤΟ: 4ΤΡΟΧΟΙ
Η χθεσινή συνάντηση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου και μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω link:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.