Απόβαση στη Σύρο

By  |  0 Comments

Ο ΣΙΣΑ είναι σίγουρα πρωτοπόρος σύλλογος αγώνων ιστορικών αυτοκινήτων. Το 1998 διοργάνωσε το πρώτο Ράλλυ «24 ‘Ωρες Ελλάδα» και την επόμενη χρονιά το πρώτο «Classic Acropolis». Πριν από αυτά όμως, το «μακρινό» 1992 άρχισε με το θρυλικό «Ράλλυ Νήσων», που γινόταν χωρίς διακοπή ως το 2006.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για το νησί και την Παρασκευή 20 Μάϊου στις 7 το πρωί οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν στο πλοίο για την αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο. Εκεί θα υπάρχουν πανέτοιμα πολλά τοπικά πληρώματα του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield.

 Στις 7μμ στο Δημαρχείο, στη φημισμένη πλατεία Μιαούλη είναι προγραμματισμένος ο τεχνικός έλεγχος και η παρουσίαση των οχημάτων . Ο υποστηρικτής της εκδήλωσης «Πρέκας» θα μοιράσει παραδοσιακά προϊόντα στους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει welcome drink για χαλάρωση & διασκέδαση.

Όσοι δεν καταφέρουν να ταξιδέψουν πρωί, μπορούν να έρθουν με το απογευματινό πλοίο της Παρασκευής ή με τά πρωινά πλοία του Σαββάτου.

Η εκκίνηση του Ράλλυ Σύρου θα δοθεί το Σάββατο στις 1μμ και μετά τις ειδικές «Επισκοπειό», «Πάγος» & «Άνω Μεριά» υπάρχει ανασυγκρότηση για γεύμα στο «Πλακόστρωτο» στο Σαν Μιχάλη. Στις 3:30 μμ ο αγώνας συνεχίζεται με την ειδική «Σαν Μιχάλη» και αμέσως μετά η κατηγορία Classique θα έχει την δυνατότητα να τερματίσει στην πλατεία Δημαρχείου. Η Regularity και η Touring Trophy θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται στις ειδικές «Λαζαρέττα», «Βάρη» και «Δανακό» και θα τερματίσουν περίπου στις 5μμ.

Ο πολύτιμος συνεργάτης, Anube Sport, έχει αναλάβει την δορυφορική χρονομέτρηση και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον τερματισμό. Στις 8:30μμ θα γίνει η δεξίωση απονομής επάθλων σε μαγευτικό μέρος – έκπληξη, προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Υπάρχει δυνατότητα διαμονής στα ξενοδοχεία «Ερμής» & «Νησάκι» που βρίσκονται σε καταπληκτική θέση στην Ερμούπολη, ενώ την ακτοπλοική μετάβαση υποστηρίζουν η Seajets και η Blue Star με πολύ καλές εκπτώσεις.

Η έγκαιρη συμμετοχή , πριν τη Παρασκευή 13 Μάϊου, θα διασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα της διοργάνωσης, καθώς ο αριθμός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείων είναι περιορισμένος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.