Aprilia SR GT 125 σε τιμές προσφοράς

By  |  0 Comments

Το νέο Aprilia SR GT 125, είναι μία ολοκαίνουρια πρόταση στην κατηγορία των μικρών σκούτερ GT: είναι το πρώτο “urban adventure” σκούτερ της Aprilia.  Σχεδιάστηκε για να κάνει διασκεδαστική κάθε μετακίνηση, εντός αλλά και εκτός πόλης, χάρη στον εξοπλισμό που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του enduro και κάνει το σκούτερ ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Η ενεργή θέση οδήγησης του Aprilia SR GT και το φαρδύ, γυμνό τιμόνι μοτοσυκλέτας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο, ενώ η αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος διασφαλίζουν ότι θα ξεπεραστεί εύκολα κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης. Επιπλέον, τα ελαστικά, με τη φαρδιά διατομή τους και η σχεδίαση του πέλματος για κάθε έδαφος, επιτρέπουν στον αναβάτη να απολαμβάνει την οδήγηση σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, από την άσφαλτο μέχρι και τους πλακόστρωτους δρόμους.

Όλα αυτά συνδυάζονται με την ασύγκριτη σπορ σχεδίαση της Aprilia, τον σύγχρονο κινητήρα i-get 125 με σύστημα Start & Stop, για κορυφαία απόδοση και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει φωτισμό full LED, πίνακα οργάνων LCD και συνδεσιμότητα μέσω της πλατφόρμας APRILIA MIA (αξεσουάρ).

Τώρα μάλιστα, το SR GT 125 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμές προσφοράς από 3.680€.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς

👉 https://bit.ly/SR-GT-125-promo

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.