Αχλαδόκαμπος στις 26 Ιουνίου

By  |  0 Comments

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του  2022 συνεχίζεται. Η Aνάβαση Αχλαδόκαμπου, ένας από τους καλύτερους αγώνες Ανάβασης επιστρέφει δικαιωματικά στην φυσιολογική του θέση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Σύγχρονων και Ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου από το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.)  που  διοργανώνει τον 3ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

Μπορείτε εκεί να θαυμάσετε αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών από τα Iστορικά που αναβιώνουν εικόνες παλιότερων δεκαετιών, τα σύγχρονα των ομάδων Ν,Α,R,Ε  μέχρι τα ”τέρατα” της Formula Saloon με τους οδηγούς τους να μάχονται με τα χρονόμετρα στο Αρκαδικό βουνό.

Η αγωνιστική διαδρομή βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τριπόλεως, μήκους 4,7χλμ.  και αποτελείται από γρήγορα αλλά και τεχνικά κομμάτια με πολύ καλό οδόστρωμα ,και μπαριέρα σε όλο το μήκος της. Η διαδρομή, που απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 35 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, είναι γνωστή στους αγωνιζόμενους, οι οποίοι κάθε χρόνο την τιμούν με την παρουσία τους.

Η περίοδος δήλωσης Συμμετοχών των αθλητών έχει ήδη ανοίξει στο ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) και λήγει στις 17/06/2022 και ώρα 24.00.

Το αγωνιστικό διήμερο θα ξεκινήσει το Σάββατο 25/6 με τον Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο και θα ακολουθήσουν από τις 10.30 πμ. τα τρία σκέλη Δοκιμών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 26/6 στις 10.30 πμ.

Ο δρόμος θα κλείσει για την κυκλοφορία στις 09.30 πμ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον συμπληρωματικό κανονισμό που είναι δημοσιευμένος  στο Website  του αγώνα.

Website αγώνα: www.assoaamotorsport.blogspot.com

Email: assoaa@ymail.com

Facebook: Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974 759800, 6979 220820

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.