Αερόψυκτα και Σκαθάρια στο Αίγιο

By  |  0 Comments

H Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Ε.Λ.Κ.Α & Ε.Λ.Κ.Α Αιγίου με την υποστήριξη του Hellenic Aircooled Club και της Σκαθαροπαρέας διοργανώνουν για 15η Χρονιά στην μεγαλύτερη γιορτή των αερόψυκτων και μη οχημάτων στην Ελλάδα.

Θα διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος στο Αίγιο 1 με 3 Ιουλίου 2022 και συγκεκριμένα στο Long Beach Resort οπού θα υπάρχει άπλετος χώρος για τα όμορφα οχήματα αλλά και ξένοιαστες στιγμές για όλους καθώς το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις.

Πρόκειται για την μακροβιότερη εκδήλωση για αερόψυκτα VW & άλλα κλασσικά οχήματα στην Ελλάδα η οποία διεξάγεται επί 15 συναπτά έτη.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει την πρώτη μέρα την συγκέντρωση των συμμετεχόντων και ελεύθερο χρόνο για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.
Το απόγευμα τις ίδια ημέρας η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά προβολής DRIVE IN με ταινία εποχής ΕΚΠΛΗΞΗ που όλοι έχουμε λατρέψει!!

Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και απονομή βραβείων στο παλαιό λιμάνι Αιγίου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης όπου η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη. Επίσης θα υπάρχει ευκαιρία για διασκέδαση στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά τις περιοχής που βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα από τον χώρο της συγκέντρωσης.

Την τρίτη και τελευταία έχει προγραμματιστεί εκδρομή στα γραφικά ορεινά χωριά του Αιγίου και συγκέντρωση και καφέ και φαγητό.

Το Long Beach Resort είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.
Κάντε την κράτησή σας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Αίγιο και απολαύστε υψηλή ποιότητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε δωμάτια με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο.

Οι τιμές δίκλινου ανα διανυκτέρευση είναι:

85,00 € με πρωινό

110,00 € με πρωινό και βραδινό

130,00 € με όλα τα γεύματα.

Για κράτηση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.longbeach.gr/el/

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας που θα συμμετέχουν με Κλασσικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τύπου camper πως θα μπορέσουν να μείνουν κανονικά εντός των οχημάτων τους σε προκαθορισμένο χώρο που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι του χώρου.

Κάντε έγκαιρα την κράτηση καθώς τα δωμάτια λόγο αυξημένης ζήτησης ενδέχεται να εξαντληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
(ενημερώστε με την κράτηση για την συμμετοχή στην εκδήλωση)

Οσοι δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την διαμονή τους στο Long Beach μπορούν να κάνουν την κράτηση τους σε ένα από τα προτεινόμενα καταλύματα της περιοχής κάνοντας κλίκ στους παρακάτω συνδέσμους .
Οι τιμές ξεκινούν απο 40 €.

http://www.telishotel.gr/

http://www.hotelkanelli.gr/index.php/el/

http://www.kyaniakti.gr/

Κόστος Συμμετοχής 15 € ανά όχημα

Στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα διοργανωτικά έξοδα ( Αναμνηστικά- ασφάλεια εκδήλωσης -Αδειοδότηση εκδήλωσης – Κύπελλα – Μετάλλια – Υλικό συμμετεχόντων)

Περισσότερες πληροφορίες στο 6984953485

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.