Η νέα BMW X1 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις

By  |  0 Comments

Μόλις τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της, το BMW Group Hellas έφερε τη νέα επιβλητική BMW X1 αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Πανελλαδική Παρουσίαση της νέας BMW X1 στο Anassa City Events, ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους στο κέντρο της Αθήνας.

Σε μία φαντασμαγορική βραδιά που ‘άνοιξε’ με μοναδικές μελωδίες jazz μουσικής από την γνωστή ερμηνεύτρια, Θωμαή Απέργη, επώνυμοι καλεσμένοι, πελάτες και φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη παρουσίαση του νέου πολυτελούς SAV της BMW. Η αποκάλυψη της νέας BMW X1 πραγματοποιήθηκε από την κορυφαία aerial dancer, Κατερίνα Σολδάτου, μέσω ενός μοναδικού performance. Στη συνέχεια, η βραδιά ‘απογειώθηκε’ με τον ξεχωριστό καλλιτέχνη, Διονύση Σχοινά, που ερμήνευσε αγαπημένες μουσικές επιτυχίες.

Μεταξύ των καλεσμένων που παρευρέθηκαν ήταν οι: Αντίνοος Αλμπάνης, Θέμης Γεωργαντάς, Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέλιος Κουδουνάρης, Γιάννης Κουτσαφτάκης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Καρολίνα Πελενδρίτου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάμτα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Χατζηγεωργίου κ.ά.

Σε ένα διήμερο φεστιβάλ που συνεχίστηκε 9-10 Ιουλίου, το Αθηναϊκο κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το ξεχωριστό Best Seller της BMW και να ζήσει μία πολυσύνθετη εμπειρία στα BMW Corners όπως: προϊοντική παρουσίαση, oλοκληρωμένες υπηρεσίες χρηματοδότησης, συναρπαστικά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες, τα πάντα για τη φόρτιση των οχημάτων και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW.

Η Μαρίζα Πετράκου, Διευθύντρια Marketing ΒΜW στο BMW Group Hellas με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τους μικρούς φίλους της μάρκας, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, άφθονο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Το tour της νέας BMW X1 θα συνεχιστεί και εκτός Αθηνών σε ένα μοναδικό roadshow στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Η νέα γενιά της ΒΜW Χ1 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles) με εντελώς νέα, άκρως επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα. Το νέο μοντέλο προσφέρεται για πρώτη φορά με τρεις τύπους συστημάτων κίνησης: θα διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με τεχνολογία Plug-in Hybrid (PHEV) ή ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία (BEV). 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.