CMC Challenge στη Βόρεια Εύβοια στις 24-25/9

By  |  0 Comments

Tο Classic Mini Club (CMC) και το Argolis Classic Car Club (AC3) ανακοινώνουν το διήμερο “CMC CHALLENGE Historic Regularity Rally, 24& 25/9/2022”, σε συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ το οποίο προσμετρά στο AC3 «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 2.


Την σχεδίαση του Regularity Rally, έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης, με υποθήκη τις επιτυχίες των ετών 2017, 2018 & 2020, η οποία περιλαμβάνει παλιές διαδρομές αλλά και νέες απαιτητικές οδηγικά στην Αττική, Βοιωτία και Εύβοια.

Στόχος είναι να προσφερθεί στα πληρώματα, οδηγική απόλαυση με γρήγορο αλλά ασφαλή ρυθμό σε Ε.Δ.Α. με Μ.Ω.Τ. και ιδανικό χρόνο. Είναι μία εκδήλωση- θεσμός όχι μόνο για ΜΙΝΙ. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι των CMC &AC3 κάτοχοι ιστορικών οχημάτων, να εκθρονίσουν το περυσινό νικητή που θα υπερασπιστεί τον τίτλο και την τιμή των ΜΙΝΙ!

Εφέτος προς ικανοποίηση μελών και φίλων- που μας το ζητούσαν από διετίας-ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο ΣΙΣΑ καθιερώνεται η κατηγορία Touring Classic για οχήματα κατασκευής έως 1980 με μηχανικά( όχι ηλεκτρονικά) όργανα μέτρησης, σε μικρότερη διαδρομή και ανάλογες χρονομετρήσεις από τους κορυφαίους του χώρου Regularity Master & Anube Sport.


Η συνολική διαδρομή είναι 370 χλμ. με 160 χλμ. ΕΔΑ και 100+ χρονομετρήσεις , όλοι, Regularity , Sport Touring & Touring Classsic για ένα αγώνα “στηρίζουμε την Β. Εύβοια” που ξαναγεννιέται και πρασινίζει.


Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος, παραλαβή των υλικών και τοποθέτηση αισθητήρων στο ΙΑVERIS PARK /Drive in, το πρωί του Σαββάτου 24/9 /2022, και στη συνεχεία ΕΚΚΙΝΗΣΗ όπου τα πληρώματα θα εκτελέσουν την διαδρομή που περιλαμβάνει τις ΕΔΑ : ΙΑVERIS PARK ,ΡΙΤΣΩΝΑ, ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ, ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ, ΠΡΟΚΟΠΙ, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΔΡΥΜΩΝΑΣ,ΗΛΙΑ, με τέλος 1ης ημέρας στα Λουτρά Αιδηψού.
Επανεκκίνηση από το ίδιο σημείο και συνέχεια την Κυριακή με τις ΕΔΑ: ΑΙΔΗΨΟΣ,ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ, ΑΧΛΑΔΙ,ΒΑΣΙΛΙΚΑ,ΓΟΥΒΕΣ και τερματισμό στην ΙΣΤΙΑΙΑ, έδρα του Δήμου, παράθεση μπουφέ προς τιμή των πληρωμάτων στα Λουτρά Αιδηψού, μέχρι την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων και την απονομή επάθλων. Αναμνηστικές φωτογραφίες θα ληφθούν και στην επιστροφή με το ΦΕΡΡΥ της νίκης από ΑΙΔΗΨΟ προς ΑΡΚΊΤΣΑ για ξεκούραση των πληρωμάτων !


Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου, εκτός από την κατηγορία Touring Classic. Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1951-1992.Τα αυτοκίνητα young timers,κατηγορία GT(1993-2002), γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης. Έπαθλα θα απονεμηθούν στη Γενική κατάταξη & κατηγορίες παλαιότητας Regularity, τρία (3) πρώτα πληρώματα κατηγορίας Sport Touring , τρία (3) πρώτα πληρώματα κατηγορίας Touring Classic, 3α πρώτα ΜΙΝΙ γενικής κατάταξης , και στην κατηγορία GT.


Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα 200 ευρώ και για τα πληρώματα με ΜΙΝΙ και Τouring Classic στα 170 ευρώ και περιλαμβάνει • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης •Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων και γεύμα απονομής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.