Το Επετειακό Διεθνές Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ ανακοίνωσε την “ναυαρχίδα” των εκδηλώσεων, από την γέννηση της ΦΙΛΠΑ, το επετειακό Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της!

Το Ράλλυ θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη και φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας, με 3 διανυκτερεύσεις στο Elite City Resort και η εκκίνηση του Ράλλυ θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από τα Ίσθμια στις 11:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Τις ημέρες του Ράλλυ τα πληρώματα θα περιηγηθούν στη μαγευτική Μεσσηνία και Λακωνία, περνώντας από Σπάρτη, Αρεόπολη, Ακρωτήριο Ταίναρο, Κορώνη, Φοινικούντα, Μεθώνη και Πύλο.

Θα καλυφθούν περίπου 800 χλμ ονειρικών διαδρομών στα μοναδικά τοπία των περιοχών, με όμορφες και ιδιαίτερες Ειδικές Δοκιμασίες.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μια από τις 3 κατηγορίες α) Classic Regularity (RED & Green), β) Time Trophy και γ) Touring.

Φέτος η χρονομέτρηση θα γίνει μέσω δορυφόρου από την εταιρία Anube Sport, ενώ υπάρχει και ειδική αθλοθέτηση για αυτοκίνητα κατασκευής του 1972, τιμώντας τα 50 χρόνια.

Το gala απονομής θα γίνει το Σάββατο 01/09, στο Elite City Resort, ενώ την Κυριακή προβλέπεται μια ιδιαίτερη δοκιμασία ώσπου να φτάσουμε στον υπέροχο Αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι αυτοκίνητα κατασκευασμένα μεταξύ 1931 -1992 με κάρτα FIVA ή FIA σε ισχύ.
Το παράβολο συμμετοχής: 590 ευρώ (μέλη) και 640 ευρώ (μη μέλη) και περιλαμβάνει 3
διανυκτερεύσεις στο 4στερο Elite City Resort Kalamata, γκαλά απονομής για διμελές
πλήρωμα, έξοδα διοργάνωσης και χρονομέτρησης, σνακ, έπαθλα, αναμνηστικά
εκδήλωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ισχύουν όμως και τα κάτωθι:

Προπολεμικά οχήματα: 350€, μέλη ΦΙΛΠΑ & 400€ μη μέλη Πληρώματα κάτω των 30 ετών: 420€, μέλη ΦΙΛΠΑ & 470€ μη μέλη (εφόσον και τα 2 μέλη του πληρώματος είναι κάτω των 30 ετών). Συμμετοχή με αυτοκίνητο κατασκευής 1972: 520€, μέλη ΦΙΛΠΑ & 570€ μη μέλη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.