Η νέα BMW X1 στο The Ellinikon Experience Park

By  |  0 Comments

Δείτε την αποκλειστικά από τις 10 – 20 Σεπτεμβρίου και διεκδικείστε μία διήμερη εξόρμηση μαζί της.

Λίγες ημέρες πριν από το επίσημο λανσάρισμα στο δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW την 1η Οκτωβρίου, η νέα BMW X1 βρίσκεται αποκλειστικά στο The Ellinikon Experience Park. 

Επισκεφτείτε το installation της BMW, μάθετε τα πάντα για τη νέα γενιά του best-seller της premium SΑV κατηγορίας και διεκδικήστε τη για μία διήμερη εξόρμηση. Για τους μικρούς φίλους της μάρκας, θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση ειδικών, άφθονο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Η νέα γενιά της ΒΜW Χ1 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles) με εντελώς νέα, άκρως επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα. Με τη στιβαρή εμφάνιση και τη λειτουργική ευελιξία της, η νέα BMW X1 ενσωματώνει μία αυθεντική εμπειρία ελευθερίας στην καθημερινή οδήγηση αλλά και σε μεγάλα οικογενειακά ταξίδια. Επιπλέον και για πρώτη φορά, η νέα BMW X1 προσφέρεται με τρεις τύπους συστημάτων κίνησης: θα διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, με τεχνολογία Plug-in Hybrid (PHEV) ή ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία (BEV).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο, παρακαλείσθε όπως επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο:

https://www.bmw.gr/el/all-models/x-series/X1/2022/bmw-x1-overview.html

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.