Αλλαγή ηγεσίας στην Toyota Ελλάς

By  |  0 Comments
  • Ο Αριστείδης Αραβανής συνταξιοδοτείται μετά από 31 χρόνια πολύτιμης προσφοράς στην Toyota Ελλάς
  • Τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Hermann Riedl, προερχόμενος από τη WIND Ελλάς

Μετά από 31 χρόνια επιτυχημένης θητείας στην εταιρεία, ο Αριστείδης Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, μέλος του Ομίλου Inchcape, συνταξιοδοτείται στο τέλος του έτους.

Από την ένταξη του στην Toyota Ελλάς το 1991, ο κ. Αραβανής έχει συνδέσει το όνομά του με την ανάπτυξη και την εξέλιξη της Toyota στην Ελλάδα, αλλά και, μέσω της Inchcape, σε όλη την Ευρώπη. Εστιάζοντας στη στρατηγική ανάπτυξη και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, ο κ. Αραβανής πέτυχε την ανάδειξη της εμπορικής αξίας της μάρκας, καθιστώντας την Toyota Ελλάς ηγέτη και επιτυγχάνοντας ρεκόρ μεριδίου αγοράς για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, διετέλεσε σε διάφορους ρόλους, όπως Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάδος & Βαλκανίων, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος Inchcape Continental Europe.

Αριστείδης Αραβανής

Τον ρόλο του κ. Αραβανή αναλαμβάνει ο Hermann Riedl. Ο κ.  Riedl θα ξεκινήσει στην Toyota Ελλάς ως MD Designate, την 1η  Νοεμβρίου και, μετά από μια περίοδο ενσωμάτωσης και παράδοσης, θα αναλάβει επίσημα τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Toyota Hellas από την 1η Ιανουαρίου 2023. Ο κ. Riedl  προέρχεται από τη WIND Ελλάς, όπου κατείχε τη θέση του Chief Business and Digital Transformation Officer. Πριν από την ένταξή του στη WIND Ελλάς, κατείχε μια σειρά από θέσεις σε επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλευτική εταιρεία, στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tele2 Germany και του Διευθύνοντος Συμβούλου και Συνεργάτη της BCG για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στη Μέση Ανατολή, με έδρα το Άμπου Ντάμπι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.