Το Χειμερινό “Ανθή Χατζηνικολάου” της ΦΙΛΠΑ στη Βυτίνα με 63 συμμετοχές

By  |  0 Comments

Η αγαπημένη χειμερινή εξόρμηση κλείνει φέτος τα 35 χρόνια και η ΦΙΛΠΑ την τιμά ιδιαίτερα επιλέγοντας ένα απόλυτα χειμερινό προορισμό, την γραφική Βυτίνα!

Τα 63 πληρώματα δήλωσαν στη χειμερινή απόδραση με το κλασικό τους αυτοκίνητο, θα περάσουν από καταπράσινες διαδρομές και φιλόξενα γραφικά χωριά. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, την Classic Regularity με ΜΩΤ έως 50 χλμ/ω, την Time Trophy με συγκεκριμένα σημεία δορυφορικής μέτρησης, και την Touring με χαμηλότερες ΜΩΤ, λιγότερες ειδικές δοκιμασίες και με περισσότερο περιηγητικό χαρακτήρα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 19/11 στις 10.30 στο Λουτράκι και η πρώτη στάση θα γίνει στο Μεσινό μετά από περίπου 3 ώρες αφού τα πληρώματα έχουν περάσει από Νεμέα και Στυμφαλία. Το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει τα Λυκούρια, την Κοντοβάζαινα, την Δήμητρα, τα Τρόπαια και τα Λαγκάδια πριν τον τερματισμό της ημέρας στη Βυτίνα.

Την Κυριακή 20/11, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί από την πλατεία της Βυτίνας με κατεύθυνση την Αλωνίσταινα, το Χρυσοβίτσι με μια στάση στο Λιμποβίσι.

Στο τελευταίο σκέλος του ράλλυ πριν τον τερματισμό στην Βυτίνα στις 14:00, τα πληρώματα θα περάσουν από την μαγευτική Ελάτη, το Πυργάκι, τα Μαγούλιανα και από το Βαλτεσινίκο.

Θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα και η επίσημη απονομή των επάθλων όπου θα βραβευθούν οι νικητές του αγώνα.

Στις δυο μέρες του αγώνα, τα πληρώματα των δύο πρώτων κατηγοριών θα διανύσουν συνολικά 320 χλμ. με περίπου 14 ειδικές δοκιμασίες, ενώ τα πληρώματα της κατηγορίας Τouring 260 χλμ. με περίπου 10 ειδικές δοκιμασίες.

Χορηγοί επικοινωνίας: 4ΤΡΟΧΟΙ, Autoliveris, motori.gr, SNP News, AutoMania, Quattroruote

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.