Χειμερινή περιήγηση από την ΟΡΚΑ στις 4/12

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α διοργανώνει χειμερινή περιήγηση. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στο πολυχώρο Δραπετσώνας στις 4 Δεκεμβρίου.

Μετά τον όρμο των Σφαγείων, στον όρμο Δραπετσώνας υπάρχει ο πολυχώρος Λιπασμάτων. Σε ένα μεγάλο χώρο, δίπλα στη θάλασσα, με φόντο κτήρια του παρελθόντος. Τα οχήματα θα παραταχθούν εκεί για να τα δει ο κόσμος και οι κάτοχοι να ανταλλάξουν απόψεις παρέα με τον καφέ που θα προσφέρει η λέσχη.

Θα βγουν και οι κατάλληλες φωτογραφίες, και η Κυριακή αυτή θα είναι λόγος να ξεφύγουν όλοι (έστω λίγο) από την καθημερινότητα και τα προβλήματα και όλες αυτές τις αρνητικές ειδήσεις που μας περιβάλλουν.

Η είσοδος των οχημάτων θα γίνει: Νότια είσοδος, περιοχή Κράκαρη (παραπλεύρως Ε1 πύλης λιμανιού), Δραπετσώνα 186 48. Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ, που περιλαμβάνει: 1. Τα έξοδα αδειοδότησης της ομοσπονδίας. 2. Τα οργανωτικά έξοδα. 3. Καφέ, ή ρόφημα, ή αναψυκτικό για 2 άτομα. 4. Αναμνηστική αυτοκόλλητη πινακίδα της εκδήλωσης. 4. Την ασφάλεια Αστικής ευθύνης.

Θα είναι εκεί και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από τη ομάδα ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης των ατόμων αυτών.

Τηλέφωνα για συμμετοχές και πληροφορίες : Ντάγκαλος Χρήστος 6975854056- Κανελλόπουλος Στάθης 6945741644

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.