Kosmocar – Volkswagen: Δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών!

By  |  0 Comments

Η Kosmocar ανακοινώνει ότι κάθε νέα παραγγελία* στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen και ειδικότερα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5, θα συνοδεύεται από επτά (7) χρόνια service, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για τους κατόχους τους**.

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar, που με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών  After Sales.

Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service Volkswagen.

Σημειώνεται ότι η παροχή των 7 ετών προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.volkswagen.gr/el/e-mobility-and-id/7-years-service-id-family.html

* Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 7/11/2022.

** Η παροχή αυτή αφορά σε όλους τους πελάτες, ωστόσο δεν περιλαμβάνονται τα επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.