Ο Στέλιος στον Στράτο και στον Στάθη

By  |  0 Comments

Τον Στέλιο Φάκαλη φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα ο Στράτος Φωτεινέλης και ο Στάθης Πετρόπουλος. Ο Έλληνας manager που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια στο παγκόσμιο motorsport με έδρα την Ιταλία, μας ξεναγεί στο γκαράζ της ομάδας του και μας αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται σε επανάληψη στις 10:00, ενώ το απόγευμα από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και τα “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Ραδιοφωνικά, ο Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του διατηρούν το εβδομαδιαίο ραντεβού μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στο Κανάλι Ένα στους 90,4 FM (www.kanaliena.gr). Έτσι κάθε Τρίτη από τις 19:00 έως τις 21:00, το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει ένα δίωρο με πρωταγωνιστές το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα. Μια ώρα γεμάτη με μηχανοκίνητο αθλητισμό και μια ώρα πλούσια σε νέα και ενημέρωση γύρω από την αυτοκινητιστική καθημερινότητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.