«Πτήση» στην ιστορία του αυτοκινήτου! (video)

By  |  0 Comments

Οι κορυφαίοι του είδους “The Droners” προσφέρουν μια μοναδική ξενάγηση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Υπό την καθοδήγηση των Σίμου Κόκκινου και Τάκη Γιαννέτου, τα ειδικά drones πέταξαν στους χώρους του Μουσείου πραγματοποιώντας ένα υπέροχο ταξίδι στην ιστορία του αυτοκινήτου, όπως αυτή χαράσσεται στα μοναδικά εκθέματα που στεγάζονται στον χώρο. 

Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοποριακής ξενάγησης αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο εντυπωσιακό αυτό video διάρκειας 4 λεπτών περίπου, μέσω του οποίου ο θεατής έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στον χρόνο, να θαυμάσει τα εκθέματα αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για αυτά μέσω των 3D τίτλων που επιμελήθηκε ο Γιάννης Σταματόπουλος.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου ευχαριστεί θερμά τους Σίμο Κόκκινο, Τάκη Γιαννέτο και Γιάννη Σταματόπουλο, οι οποίοι με άκρατο επαγγελματισμό και σεβασμό στα εκθέματα μας πρόσφεραν μια μοναδική πτήση, την πρώτη που πραγματοποιήθηκε σε Μουσείο της Ελλάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.