Το BMW Group Hellas προσέφερε γεύματα σε άστεγους συμπολίτες μας

By  |  0 Comments

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας συνεχίζουν να εκφράζουν την κοινωνική τους δέσμευση μέσω εθελοντικών πράξεων αγάπης και προσφοράς.

Μήνας Κοινωνικής Προσφοράς για το BMW Group Hellas που παρείχε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της εταιρίας να εκφράσουν την κοινωνική τους δέσμευση μέσω πράξεων αγάπης και προσφοράς.

Ο εθελοντισμός είναι η ανθρώπινη φωνή που γίνεται πράξη και με έντονο ενθουσιασμό, εργαζόμενοι του BMW Group Hellas επισκέφτηκαν κατά ομάδες τις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Genesis Hellas, στην περιοχή του Αμαρουσίου και προετοίμασαν μερίδες σπιτικού φαγητού για άστεγους συμπολίτες μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι άνθρωποι του BMW Group Hellas αντιλαμβάνονται τον ενεργό ρόλο που έχουν στην κοινωνία συνεισφέροντας με κάθε πολύτιμο τρόπο προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα στελέχη της εταιρίας βίωσαν μία ευχάριστη εμπειρία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αντίστοιχες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στο μέλλον.

Σχετικά με την Genesis Hellas

Η Genesis Hellas είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΑΜΚΕ) που δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2018. Στόχος της οργάνωσης είναι η βασική παρουσία σε διάφορους τομείς με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.